Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

29 April 2011

Kenapa saya sayang office saya

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

pernah tak uolls rasa macam seronok sangat-sangat di tempat kerja dan rasa macam tak mahu pindah?

rasa macam hampir semua orang, dah setahun dua kerja, tiba-tiba rasa nak pindah. hehe~

i ni dah nak masuk bulan ke 12 bekerja di company sekarang ni, dan tak ada sedikit pun perasaan nak pindah. setakat ni lah. haha.. tak tau lah next next time. ^_^

sebab apa ye...

boss-boss sangatlah baik dengan staf. pada i lah. bila dengar cerita member-member kat tempat kerja lain, sampai ada tahap tak boleh bergaul dengan peringkat management. tapi kalau kat sini, setinggi-tinggi MD pun boleh bergurau dengan staf yang lebih bawah. so comel...

semua staf macam boleh bergaul sesama mereka. oh, mungkin juga faktor staf kat sini tak ramai. around 60 staff. kita memang kenal semua orang kat sini.

semua staf dihormati sebagai manusia walau apa pun pangkat mereka.

semua orang mampu bagi kerjasama yang best :)

tapi paling best...

sambal kak mun yang sangatlah sedap. tiap kali ada training i tak boleh menolak untuk makan. dan kalau hari-harilah ada training, i akan mengembang sekembang-kembangnya. hampir setahun kerja kat sini, i dah naik berat badan sampai 5kg! oh, sila salahkan kak mun.


hahaha~ tata.. ada training ^_^

No comments: