Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

18 February 2014

Koleksi Fatehah

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::


Halfmoon Shawl 2 layers






















Harga : RM 25.00 
(tidak termasuk kos penghantaran)

Dapatkan sehelai pada harga RM23.00 jika anda membeli lebih dari 3 helai!


Limited stock!

Hurry up!


email me at nadiafitrihavez@gmail.com
SMS/Whatsapp : 018-6634336

^_^v

17 February 2014

Koleksi Chantara L

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

Here comes another stock of Chantara.

Kami namakan sebagai Chantara L. Simply because they are all in L size.

Have a look!



























Harga : RM 25.00 
(tidak termasuk kos penghantaran)

Dapatkan sehelai pada harga RM23.00 jika anda membeli lebih dari 3 helai!


Limited stock!

Hurry up!


email me at nadiafitrihavez@gmail.com
SMS/Whatsapp : 018-6634336

^_^v

15 February 2014

Koleksi Dian

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

Koleksi seterusnya...


Koleksi Dian.

Saya dedikasi kan nama koleksi ni kepada sepupu tersayang, Dianella Rannia. Sebab tarikh pelancaran batch pertama tudung-tudung ni pada hari lahir dia, semalam (13 Februari 2014).











(SOLD)






Harga : Sem. M'sia - RM55.00
Sabah S'wak - RM59.00
(including postage)


Limited stock!

Hurry up!


email me at nadiafitrihavez@gmail.com


^_^v

14 February 2014

Koleksi Chantara (First Batch SOLD OUT! Thanks!)

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

Hari ni saya nak kongsikan satu lagi koleksi. Chantara. Chantara ni bermaksud jambatan kecil.

Kenapa Chantara?

Sebab koleksi ni saya anggap middle collection untuk batch pertama ni. So, middle - jambatan. Jambatan yang menghubungkan antara Koleksi Cempaka dengan Koleksi ketiga. Will release soon.


(SOLD)


(SOLD)


(SOLD)


(SOLD)


(SOLD)

Harga: Sem. M'sia - RM35.00
Sabah S'wak - RM39.00
(including postage)

Limited stock!

Hurry up!


Alhamdulillah, 10% hasil jualan semalam sudah pun didermakan kepada mereka yang memerlukan.

Sila emel nadiafitrihavez@gmail.com untuk sebarang pertanyaan atau urusan pembelian.


Thanks guys!




13 February 2014

Tudung Labuh! Lai lai lai!

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

Saya dengan ini melancarkan...




Taraaaa...


Koleksi tudung saiz XL.

Dijamin menutup aurat.


Koleksi Cempaka


 CP001 (SOLD)


 CP 002


 CP 003 (SOLD)


 CP 004 (SOLD)


 CP 005 (SOLD)


Hurry up!

The stock is limited!


Harga :
Sem. M'sia - RM30.00
Sabah S'wak - RM34.00

Harga termasuk postage


Emel saya di nadiafitrihavez@gmail.com


p/s: kalau ada permintaan untuk saiz lain akan diusahakan.

p/s: 10% dari hasil jualan akan didermakan. Jadi anda sebenarnya membeli sambil beramal. C'on!!


tQ!!


10 February 2014

Selamat Ulangtahun Sayang...

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

Ececeh nak fefeeling romantik konon.

Di kesempatan ini, ingin saya ucapkan Selamat Ulangtahun yang ke-27 untuk suami tersayang. Sorry, no hadiah. Kita kena berjimat-cermat. Muahaha. Konon nak buat surprise pagi tadi, kengkonon buat-buat terlupa hari ni birthday dia, malam kang baru nak wish, alih-alih je husband tanya,

"Macam mana Kakyang boleh tahu birthday abang hari ni ye?"

Spoil.Lah.Kakyang.Ni    -__-"

Ke ni secara indirect nak bagitau, Sayang, hari ni birthday abang, tak ingat ke?

 "Abang pegang Fateh macam ni.."



 "Ok, now say cheeseeeee!"



 "Dah?"



 "Tapi muka Fateh tak nampak..."



 "Abang dukung lah dia..."



 "Fateh picit hidung abang..."



 "Fateh, pandang depan, sayang..."



"Naaa.. one happy family at home"


^_^