Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

10 February 2014

Selamat Ulangtahun Sayang...

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

Ececeh nak fefeeling romantik konon.

Di kesempatan ini, ingin saya ucapkan Selamat Ulangtahun yang ke-27 untuk suami tersayang. Sorry, no hadiah. Kita kena berjimat-cermat. Muahaha. Konon nak buat surprise pagi tadi, kengkonon buat-buat terlupa hari ni birthday dia, malam kang baru nak wish, alih-alih je husband tanya,

"Macam mana Kakyang boleh tahu birthday abang hari ni ye?"

Spoil.Lah.Kakyang.Ni    -__-"

Ke ni secara indirect nak bagitau, Sayang, hari ni birthday abang, tak ingat ke?

 "Abang pegang Fateh macam ni.."



 "Ok, now say cheeseeeee!"



 "Dah?"



 "Tapi muka Fateh tak nampak..."



 "Abang dukung lah dia..."



 "Fateh picit hidung abang..."



 "Fateh, pandang depan, sayang..."



"Naaa.. one happy family at home"


^_^

No comments: