Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

27 August 2011

Ketiadaan Mood?


:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::


hye my lovely readers! bagaimanakah ini? i langsung tak ada mood untuk berhari raya. al-pelik sikit lah kan. orang sepatutnya happy untuk berhari raya.

apa pun, di kesempatan ni, i nak ucapkan...


ye, i sayang kamu semua :)

berjati-hati di jalan raya, jalan keretapi, jalan udara, dan segala jenis jalan ye.

saya ada je kat KL ni insyaAllah. rancangan untuk fly pulang ke indonesia tergendala sebab tersangatlah lupa yang pasport i mati bulan depan. sepatutnya kena renew 6 months before expired date tu. expired date? haha...

so tiket kapal terbang tu sudah burn.

sedihnya sebab guna duit sendiri

T________T


salam aidilfitri semua!

No comments: