Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

04 November 2011

Kebocoran

:: Bismillahirrahmanirrahim :: 
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

hei you people ^_^

how are you guys? lalala~ pagi ni cuaca di KL sangat berarak mendung kelabu dan menyebabkan i rasa tak mau bangkit dari tidur. husyy ni semua syaitanirrajim punya kerja.

setelah 3-4-5-6 kali juga alarm berbunyi, i pun dengan penuh malas bangkit dari katil, ambil tuala dan menuju ke bilik air.

jap, perlu ke i cerita semua ni?

-_-"

tengah bersiap nak bersarapan tu, on dining table, i found this.


sila abaikan colour pink pink tu. surat lunyai kena hujan. warna cop setem tu luntur.

aik? surat dari syabas? i dah konfius. takkan surat interview kot? rajin betul nak bersurat-surat bagai. biasanya kan orang call or email.

tapi i tak pernah pula apply kerja tempat lain lepas dapat kerja kat sini.

tapi kot la kejadian i dapat tempat kerja sekarang ni berulang. tak apply, tapi dapat interview. dapat pula tu kerja kat sini.

surat apa ni hah?

eh eh. banyak pula nak teka teki teka tekuk, ular mati dalam mangkuk. buka aje la surat tu kan?

dug dag dug dag...


 ..



..





..



..





erkk...

baca je tajuk...


muahahahahaha i rasa nak guling-guling kat situ jugak.

ceh! ingatkan tiba-tiba dapat interview ke, dapat tawaran kerja ke kat SYABAS. rupanya... surat penghargaan. ahah!

semuanya sebab i call this number,


masa lalu depan masjid kementah tu masa tu, tiba-tiba nampak paip bocor. then, sebagai warga malaysia yang prihatin *eceh eceh eceh* i pun call puspel untuk report kejadian tu.

tapi kan, i rasa i tak ada pun bagi maklumat nama penuh dan alamat i. orang sekarang boleh trace via number phone aje eh?

wahaha.. tak sangka report paip bocor boleh dapat surat penghargaan gini. terharuuuu... kehkehkeh..


lepas brekpes, i try skill kekretipan i, maka terhasil lah ini...




ingat lagi entri ini? ni salah satu perkara dalam checklist. ^_^


guna kain-kain tudung yang i dah tak pakai.





taraaaa... letak dalam kereta hehe.

dah ketagih dah ni. abis la.. silap hari bulan petang ni juga i pergi borong kain-kain perca kat kedai hot mommY

:P


p/s: hujan. rasa nak tidurrrrr je :P

6 comments:

oya said...

wah bagusnya kamu & syabas pun acknowledge ek..SYABAS!!

Aqma Nazri said...

macam kereta baru jek tu. baby car tak macam tuh kan. ehem2.

rohanazainal said...

hahaha.. kalau rajin dan rajin silap hari bulan boleh bukak bisnes sekaligus kan boleh buat tuk doorgift ke.....

ta pun buat hand bouquet dengan kain-kain perca itu..... comel!!!!!

Nadia Havez said...

oya::
hahaha.. agaknya sebab tak ramai yang report paip bocor kot.. sebab tu leh buat gini :P


aqma::
eh eh eh.. entah kereta sape entah :P


anane::
bukak bisnes tu tak tau lagi lah anane.. hahaha.. tapi sangatlah passionate nak buat bunga-bunga tu hehe.. doorgift banyak la ana.. larat ke? meh tolong meh.. hehe..
rasanya da takmo guna bunga plastik or fresh flower kot.. guna bunga ni je semua.. hahaha..

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

i pernah kerja dengan company contractor syabas yg manage bocor ni.. selalu2 lah report ke syabas kalau ada bocor, untung2 boleh menang lucky draw! :D

syabas cik nadia! gituew~

Nadia Havez said...

hanin::
tu laaa ada kawan kata boleh menang iPad.. dah jenuh jalan-jalan carik kebocoran ni.. hahaa...