Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

01 November 2011

Selena Gomez?

:: Bismillahirrahmanirrahim :: 
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

ahax! tak mau tak mau. tak mau terpedaya dengan entri berbaur gosip macam ni. notty tau uolls~ ni.

hah. dah masuk bulan november rupanya. 01.11.11. ada sesiapa menikah pada tarikh ini? al-maklum masyarakat sekarang ni suka bebenor pilih tarikh cantik-cantik gini. *aik, slang cakap dah tukar negeri?*

sudahnya, berderet-deret jemputan kahwin conquer my planner tu on 12.11.11 and 20.11.11..

menghadiri jemputan itu wajib, tapi nak memilih jemputan tu yang i kompius macam mana. eh, eh memilih bukan bermaksud i pilih kasih kawan-kawan i, tak tak tak bukan bukan takmo nanes nanes ye, tapi yelah, kena rangka perjalanan juga ye tak? dari sejauh-jauh johor bahru sampailah sedekat-dekat depan rumah. haha. camano tu hah?

tapi kann tapi kann tapi kannn..

dulu-dulu i bajet nak kawen on 11.11.11. pulak tu hari jumaat kannnnn memang sesuaisss sangat lah nak dirikan masjid time tu!

err..

takde kaitan pun nak mendirikan masjid hari apa yang sesuai. cuma mungkin sebab jumaat tu penghulu segala jenis hari kot. kan?

well, ingatkan nak bagi sikit teaser. sebab dulu i pernah janji dengan seorang sahabat untuk buat press conference on november. so now dah november. so i kenalah reveal 'benda tu' kan?

tapi i tak cakap pun november tahun bila kan kan kan? muahahaha...

yelah, yelah...

mempersembahkannn...





taraaaa....


checklist! ahahaha.. benda ni yang selalu ada kat tangan i sekarang ni. sebab? i dah makin pelupa. everything nak kena jot down.

teruk ni.

tak sampai 2 bulan lagi kita akan melangkah ke tahun 2012. insyaAllah. kalau dipanjangkan umur, diberi kesempatan untuk bernyawa lagi, i akan berumur 25 tahun pada tahun depan.

chop, 25 tahun ye.

belum tua lagi kan?

tapi dah kena checklist ya people! penting, sebab nanti ada list yang tertinggal, menangis i.

hehe.

have a nice day people! xoxo

(p/s: tajuk berkenaan hanya sebab i baru lepas dengar lagu selena gomez pffftt)





7 comments:

Fendi Ismail said...

meh sy tlg umumkan apa isi PC tu nanti ...bebenor ---> *hint* =_*

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

nak tergelak tengok tajuk, sebab hari tu baru mengarut dengan kwn2 psl ni

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=113887222055989&l=e0612a26a1

:))

cinta sang ratu... said...

eh,akak 25 ke thun depan?bkn 24?
*konpius

oya said...

kita serupa..nak tawen 11.11.11..tapi postpone again..nanges!

ZIEMA said...

Alaaa checklist apa tu??? nak tau jugak! :)

Nadia Havez said...

fendi::
PC tu ape? *kompius*

hanin::
mak aih!! hanin buat sendiri ke ape ni? hahahaha... hanin=selena gomez? haha..


adibah::
aka 25 la thn depan yang.. ^_^


oya::
tamo nanes2.. nak tunggu 12 12 12 macam lambat sangat kannnn ahahaha..


jimat::
ahahahahahahahaha tungguuuuuu... sabar3.. :P

Fendi Ismail said...

PC :

"sebab dulu i pernah janji dengan seorang sahabat untuk buat Press Conference(PC) on november"