Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

16 April 2013

PD : 31 weeks!

:: Bismillahirrahmanirrahim :: 
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

awww.. dah nak masuk 8 bulan dahhh minggu depan. cepatnya masa berlalu.

now baby memang suka menendang-nendang memang tak duduk diam ya Allah anak siapa lah yang lasak sangat ni. dan kat office diorang sibuk duk berteka-teki teka tekuk ular mati dalam.... laaa bakpe tah mati dalam mangkuk. dorang sibuk meneka jantina baby.

lelaki ka?

perempuan ka?

"i bet your baby must be a boy. because your face so glowing."

"rasanya anak perempuan laaa sebab perut nadia tinggi"

"anak lelaki ni.. tengok you rileks je jalan sana sini" *mak oihhh kat dalam opis ni je boleh jalan sana sini, sampai kat luar kang ada gak yang kena usung troli*

"must be a girl. because your belly looks different from **** who has baby boy"

hehe, surprise.

dan kami dah ada nama untuk baby ni. husband lebih kerap panggil baby dengan nama dia yang bakal kami namakan kalau dia duk usap perut ni. saya lebih suka panggil 'baby' setakat ni.

hari tu dah minum air gula. tapi result still tak dapat tahu sebab second darah tu ada clot. so kena pergi minum air gula lagi this weekend hai lah!

pasal air gula tu nanti saya cerita ye. rasanya sangat sedap hingga menjilat gelas -_-"

promise!

dan hari tu ada buat ujian Pap Smear kat HUKM. alhamdulillah, bebas dari kanser serviks.

owww pasal pap smear ni pun kena buat satu entri, kot? tapi segan pula nak cerita. urmmm~

dan paling latest sekarang ni,



dah tak muat.

adakah ini petanda saya boleh beli yang baru?




No comments: