Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

02 April 2011

How do Havez's Grandchildren Look?

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::


dear readers! how's your day today? rasa macam tak nak bangun kan? sebab hari ni cuti kan? eh, ke i sorang yang rasa macam tu? *malu*

tadi tengok video clip najwa mahiaddin, lagu got to go with eno wutta wutta. then i ask her,
"eno, handsome tak lelaki dalam video clip ni?"

"err.. tak kaklong... tak..."

"ok, kak ira kata lelaki dalam video clip ni hensem gillzzz~"


*cuba tiru gaya cakap eno....err... oh so annoying~*



three of us got different taste. luckily. sebab kemungkinan besar kami tak akan berebut boyfriendssss hahahaha~ dan tak tertukar boyfriendssss. macam filem maria mariana.

kalau u guys ada baca petua ciri-ciri lelaki yang diminati perempuan and so blablabla, semua tu dusta. eheh. i mean, tak 100% boleh percaya itu semua. sebab u guys kena percaya cakap i. seriuosly. sebab tak semua orang suka hidung mancung. tak semua orang suka kulit putih. dan tak semua orang suka dahi luas.

see...

i minat yang macam ni...



gigi besi!*kredit filem pisau cukur*

ya, salah satu taste i. ala-ala melayu asli. erk, i mean, tak putih sangat. ekeke~ mata pun. eheh~



ehemm hai. nak sign... *so not me lah dat perangai..* oh, sangat nampak matured.




oh! pengsan kejap. senyuman dan lesung pipit beliau.


ok, u guys boleh gabungkan ketiga-tiga muka mereka ini untuk dapatkan muka bakal suami i. muahaha~ ira, sila muntah pink.





ok, yang ni pula taste engineer tupperware a.k.a ira a.k.a shreky~


muka mesti macam childish sikit. *konon cumil sebab shreky rasa dia cumil padahal tak*



mata mesti syephet.



kulit mesti kuning langsat. ekeke~


senang cerita engineer tupperware akan kata chinese look is the most handsome look in the world.




ni pula taste eno wutta wutta. oh ya, dalam rumah ni, dia paling 'high taste'.


see... mesti kelihatan gagah perkasa.


kulit harus cerah dengan mata biru.



dan harus kelihatan relax and cool.


eno wutta wutta lebih suka yang santai tapi sangat adorable. that's cool, kaklong, she will say this.



sangat jauhlah beza taste kami bertiga.

so anda di luar sana, kalau rasa hidung tak mancung, pipi tersorong-sorong, dahi jendul, mata syepet, muka bulat, toksah lah duk pi buat plastic surgery nak ubah semua-semua tu.

sebab ada je yang suka mata syepet, muka bulat, dan macam-macam lagi tu.

cantik tu subjektif. tak perlulah ubah apa saja ciptaan Allah. berdosa kan. yang penting, hati.

luaran cantik, tapi dalaman tak cantik, untuk apa?



senyum.

6 comments:

ZIEMA said...

haha.. tak boleh blah taste eno and ira :p

tp yelah.. as time goes by, taste kita pun dah makin matured kan?? :)

taste aku??? muka melayu gila..kulit mcm gelap sikit.. mcm abg askar tu :D
MUAHAHAHAHA~~

Nadia Havez said...

jimat:: aku tau.. macam kapten ko kan kan kan~ hahahaha.. ingt lagi kita dulu gilakan shah rukh khan ni masa zaman skuul~ weaahaha~

Aqma Nazri said...

taste nadia pun tak bleh bla lar. hehe
i suka lelaki mata coklat. then i dapat!! horey!! hehe.

Nadia Havez said...

aqma::
hehehe.. takpe... yang ada sekarang ni memang dah bsyukur sngat :) sila gabungkan muka ketiga-tiga mereka.. hahahaha~

Syuk Ry said...

haha.. nice one..

Nadia Havez said...

syuk ry::
haha.. thx ^_^