Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

22 April 2011

Tips Bagi Hadiah untuk Perempuan yang Anda Sayang

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

malam ni kita bagi topik santai-santai ye. sila jangan sempitkan pemikiran anda dengan membayangkan hadiah untuk gepren mepren ye. available untuk isteri, ibu, makcik, kakak, kakak saudara, makcik, nenek dan yang seangkatan dengannya asalkan dia adalah perempuan. peace!

ada orang suka bagi hadiah masa birthday. tak kurang juga jenis romantik sikit, suka bagi bila-bila masa tak kira birthday tak birthday, anniversary tak anniversary. hehe~

bulan depan adalah hari lahir mereka yang tersayang, dan anda buntu untuk memilih hadiah yang sesuai? i ada penyelesaiannya! chewah, sejak bila jadi problem solver ni? hehe...

sebagai perempuan, anda tentu biasa dapat hadiah macam ni kan...










kan? alamak, cantiknya cincin tu. nak... thee~


ok, untuk tahun pertama, dua, tiga mungkinlah best. tapi kalau dah tiap-tiap tahun bagi coklat, mau your wife akan cakap,

"abang nak ayang gemuk ke? kang dah tak cantik, abang cari lain..."


thee... tipikal dialog drama... wahaha~

kat sini i nak bagi u olls~ idea lain yang u olls~ boleh bagi kat perempuan. antaranya...



sewing kit! hah, kalau baju uolls~ terkoyak sikit, butang tertanggal ke, boleh terus jahit uolls~


kitchen cutlery. hah, bersemangat sikit nak memasak kat dapur. theee~


bagi yang banyak duit, boleh hadiahkan renovation dapur ke...


hah, persediaan ni ke... hohoho~


serius yang ni memang best. lagi-lagi kalau jenis kain yang tak jarang dan lembut tu kan. aduhai!




dan ini! kain batik. alolo shuwitnyee.. eheh~


so, anda dah dapat idea nak bagi apa untuk saya pada bulan depan? eh, bukan untuk saya, i mean untuk perempuan kesayangan anda.


haha.. so notty... selamat membeli hadiah. memberi hadiah, menggembirakan hati orang yang kita sayang.

^_^ tak perlu yang mahal. mendoakan yang terbaik adalah sesuatu yang indah sebenarnya.

4 comments:

cinta sang ratu... said...

like :D

Seri Tyah said...

ni dah jadi "prof nadia boleh settle semua" neh!agaga!

Nadia Havez said...

adibah::
sangat ^_^


seri::
hah~ yess! haha~

immdhafizz said...

Saya suka Teddy Bear!!
Kuala Lumpur, Malaysia
Anda Mengalami Masalah Berikut? *kekurangan idea untuk membeli hadiah tersayang? *kesukaran mencari Big Teddy Bear yang besar tapi murah? *susah membawa Big Teddy Bear ini pulang dari kedai ke rumah? sila klik utk penyelesaianya => http://www.bigteddybear2u.com/aff/?id=716645