Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

05 July 2011

I love you!!!



:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

nak ucap terima kasih yang tak terhingga sangat-sangat tinggi tak tercapai tangan kepada awak...

ye... awak yang 222 orang ni...




saaaayaaang korang semua...

-_-" ye ye.. i tahu memang tak seramai Ben Ashaari, Hanis Zalikha, Zack Zukhairi, Fatin Liyana, Irine Nadia Marcello, Aimie Harmelia, just name a few, but i still terharu ada juga yang follow blog yang adik i kata tak menarik ni. memang pun kot, sebab tengok rate viewers, around 30 per day sajoh hik3~ lagipun i memang jarang update dan tak berapa rajin blogwalking kan, padan muka sendiri. hee~

walaupun dah 2 tahun lebih dalam dunia blogging ni, tapi masih saaaaangat baaaanyak yang i tak tahu bout blogging.

apa pun, memang sayang korang.

dan juga kepada yang sudi baca...

sayang sangat~

hugs and kisses ^_^

and saja nak tempek award dari munie



thanks munie!

hugs and kisses lagi :D

3 comments:

rohanazainal said...

sayang kamu juga!

ZIEMA said...

i love you too :)

Nadia Havez said...

anane::
malu~ :">

ajimat::
i love you three! eh, marah kapten :D