Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

18 May 2012

Imaginary Pregnancy Symptoms

:: Bismillahirrahmanirrahim :: 
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

habislaa..

tak lama lagi blog ni jadi blog mak-mak laaa..

apa? pregnant? hah korang, nampak word pregnant je terus ingat saya dah mengandung, ye?

tak-tak. saya tahu lah badan saya. memang ye, lately ni saya rasa letih, loya, rasa nak demam, badan panas, dan semua tu berlaku bila bangun tidur saja. dah tengahari sikit, dia ok. geram, tau? nak minta MC pun tak jadi, haisy!

tapi, saya masih perlukan benda yang masam untuk kurangkan rasa loya dalam mulut ni. rasa mulut penuh, kembung je.

takpe, balik nanti saya beli stok air limau masam-masam yumm yumm.

haih lah dah terliur..

tadi masa buat fisioterapi, terapist tu pun tanya, "muka nampak pucat dan tak sihat, ok ke tak ni? ke dah ada isi?"

haih la.

apa jadi dengan badan saya sebenarnya ni? tapi saya tahu saya tak mengandung.

then dalam grup wifey2 kat facebook, ada kawan share sesuatu yang dapat menjawab segala persoalan saya.

dari link ini.

alamak, tak boleh copy. klik saje lah link tu ye untuk tahu jawapannya.

ok? so tahu dah kenapa saya loya muntah mual segala rasa nak balik baring tidur je.

xoxo,
Puan Nadia Havez

6 comments:

~misshuny~ said...

awak buat rawatan fisioterapi katne?sakit pe?hehe..sebok jer tanye..

Nadia Havez said...

misshunny~
oh buat kat PPUKM, slip disc.. oh awak pun terapist..

~misshuny~ said...

ooo...yela dear..hani physiotherapist kat bukit jalil..hehe...dah lama ke sakit blakang?

Nadia Havez said...

misshunny~
haha tak tau pulak ada terapist kat sini.. dah lama jugak la sakit belakang ni.. lebih kurang dalam 4 tahun dah :)

~misshuny~ said...

lamanya sakit blakang..muda2 lagi dah kena..4 tahun dah kronik tu...kena jaga postur tu..n kena rajin wat exs..heheh

Nadia Havez said...

misshunny::
tu lah pasal.. hehe.. thanks.. :D