Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

29 January 2009

P-E-N-I-N-G

Aku baru balik UTM semalam. Lebih kurang jm 4.30petang sampai dari KL. Fuh, lepas tu aku tak rehaat langsung sampailah pagi tadi pukul 4pagi. Tu yang bangun-bangun tidur (dalam jam 9pagi) aku jadi macam ni...


Dalam keadaan macam ni, aku pandang keliling... Di manakah aku? Rupa-rupanya aku di bilik MPP. Wah, zaman-zaman kesibukan sudah bermula! Dulu semasa jadi JKM, selalu juga tidur dalam bilik JKM. Now, baru start induksi, aku dah tidur dalam bilik MPP bersama Hadjar and Kak Wani.



Hadjar termenung memikirkan kursus induksi MPP.




Kak Wani bermain dengan hamsternyerr..


Oklah.. aku nak balik bilik...





8 comments:

LeaQistina said...

waaa.. seronoknya.. owg pun nk rasa benda2 gitu again.. owg rindu giller kesibukan mcm tu.. tp xde kat sini .. huhu.. :( yg tinggal bz dengan assignment yng menimbun je..

apa pun.. all d best ek..

hurm.. tido kat bilik mpp xpe.. lebih besar n selamat rasanya.. :D

"Aku rindukan kenangan lalu"

aidaNadia said...

isk3

sedihnyerr

ciannya...

meh la sini..

join sekali..

tu laa.. owg soh amik master kat utm xnak..
nak amik kat usm..

wahahaha..

wat la persatuan MBA USM....

wat conference ngn student MBA se-Malaysia...

n kalo lagi best, sedunia.. (^_^)

LeaQistina said...

wahaha.. xmo2.. xbest.. confirm dlm persatuan tu nnti byk laki-laki org.. klu diroang tersgkut dgn i mcm mana? ish3x.. xke naya..

wahaha.. (perasan lg di sini..)

aidaNadia said...

wahdoi... (golek2 lagi di sini...)

tolonglah wani..

jgn cuba memerasankan diri anda...

t i kawenkan ngn 'tuuuuuut' baru tau (^_<)

LeaQistina said...

apa 'ttuuuuuttt' 'ttuuuuuuuutt'?

ada sensor ke kat sini? :p

aidaNadia said...

hak3 :P dah keluar topik..

LeaQistina said...

tau xpe.. dh ngarut sudehhh!!!

aidaNadia said...

sesunggguhnya menjadi mpp amat memenatkan... zzzzz...