Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

10 August 2009

G.E.R.A.M

geram bila terpaksa menghadapi kerenah birokrasi yang menyesakkan
geram bila terpaksa berhadapan dengan orang yang hanya fikirkan kesenangan di pihak dia
geram bila orang tak reti nak hargai apa yang kita dah buat dan korbankan
geram bila hisss....

dah rr..

geram gila!

saya tahu, semua sekretariat pesta konvo ke 43 tengah di zaman pening-pening dan kemuncak tekanan..

sabar nadia...

5 comments:

v(^.^) said...

(^.^) smile

aidaNadia said...

v(^.^)>>
smile la nih... camne nih... pening nih...

amza said...

salam tuan rumah, lama tak singgah kat blog ni.

geram jangan tak geram, nak lepaskan geram dushhhhh jer

aidaNadia said...

amza>>
salam.. ahahaha~! dah kebush kebusshhh dushhh dah nih.. uncle pe kaba ni?lma tak dengar briter.. :D

Am said...

Uncle sihat je cik nadia, cik nadia mcm mana, bz nga study ke. uncle masih bernafas lagi. ehehe. Jengok2 la blog uncle.