Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

24 August 2009

Pesta Konvo -> Ramadhan -> Report? -> Assignment tertangguh -> my new baby mua mua muahh

semua orang pun banyak tulis pasal ramadhan. huh. sudah lama juga saya tidak mengupdate ini belog. baru hari ni rasanya ada mood untuk menulis *itu pun dalam keadaan swing2 sebab kejap lagi ada presentation untuk subjek satellite and sensor design*.

pesta konvo dah lepas, so as a secretary, inilah masa paling busy sebab kena siapkan report *yang tebalnya cam rasa nak jadikan report tu tajuk PSM je malah lebih tebal dari 3 tesis PSM*. nak buek cemano dah itu kojo den :D

jumaat hari tu present title PSM. boleh laa~... then balik rumah sebab nak celebrate 1 ramadhan kat rumah. plus meet my first baby. his name is KANCIL 660 EX CBE 9030. canggih gilerr nama. rasa puas sebab finally i got my 'baby' with my effort. pheww~!

then balik utm hari ahad, start swing2 sebab presentation. oh, i have to do my work. till meet u then with more piccas of my baby.. ekekeke~! daa!

No comments: