Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

14 June 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::



acane tah tiba-tiba terasa nak join pula segmen kat blog abang ben ini. terajin lebih dari biasa. eheh.

senarai 5 belog pilihan yang kalau mereka-mereka ni ada entri baru lalu tanpa segan dan silu i terus terjah uolls~

1.
Yuyu Zulaikha
i tak kenal pun beliau ini. macam mana tah dari link ke link ke link (sila baca baik-baik ye kawan-kawan) tapi i suka tengok blog beliau. sangat shomel.

2.
alkisahgadisbernamarohanazainal
beliau adalah officemate i. mula berblog masa i baru start kerja dulu. beliau suka letak gambar-gambar beliau yang suka berjalan-jalan sampai i pun rasa macam i pun berjalan sama-sama dengan beliau. kat office beliau di panggil ana kenduri sebab beliau memang suka pergi kenduri. jangan marah ye ana ^_^

3.
Sunah Suka Sakura
paling ketara sebab kami minat pada bunga yang sama, sakura. beliau adalah rakan seangkatan masa jadi MPP kat UTM dulu. eheh. malu pula. beliau sangat comel dan blog beliau banyak bagi nasihat tapi dengan cara yang ringan tapi sampai maksudnya. thumbs up sunah!

4.
boxerkedut
beliau adalah junior i yang baru buat blog. tapi i suka baca tulisan beliau. sangat makan dalam orang kata. beliau suka menulis dengan ayat sinis. pun lebih kurang macam teguran tapi bagi ayat makan dalam la. tapi i suka baca.

5.
Salam Dua Benua
i follow link blog ni dari blog abang Ben. i suka baca blog beliau sebab beliau suka cerita kisah-kisah beliau di obesi tu. dan pengalaman beliau kahwin dengan orang sana. tapi yang paling penting, beliau suka letak gambar makanan yang buat i sentiasa rasa lapar tiap kali baca blog ni. amaran untuk diri sendiri, bulan puasa kena view blog ni lepas terawikh sahaja.


sekian sahaja untuk entri ni. kalau uolls~ nak join, meh la sesama klik kat link ni ---> KLIK SINI


terima kasih singgah sini ^_^

13 comments:

Sunah Sakura said...

nadiaaaaaaaaaaaaaa~~~~ T_T terima kasih!

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

Nadia Havez said...

sunah::
iyee... sama2 ^_^

SoLy SoLicious::
thanks coz sudi singgah.. :)

rohanazainal said...

acenad!!!!!

terharu plus thank more much darl.....

nak I belanje ke? huhuhu.....

femes lak kan nama "ana kenduri"



love you more!!!!! ngee~

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

hafizudin said...

elok elok elok elok elok elok. =D

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan (^^,)

singgah sini pulak..
nak tahu 5 blog pilihan hati... hee~

y u y u Z u l a i k h a said...

thanks sayanggg ^^ <3 <3 <3

hugs<3,
Yuyu Zulaikha~

Golden Rose said...

salam kenal....singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Amy Syaquena said...

Salam kenal.Singgah dari blog abang BEN. nice blog ada masa jemput ke Sinar Raudah ye...follow sini:)

Nadia Havez said...

anane::
hahahaha~~~ tape2.. no need to belanja.. i ikhlas u... ^_^love u to0 ^_~

solomolo::
wah.. rajin view satu2~ ^_^

hafiz::
apa yang elok.. hehe~

izzat nazmi saiful bahri::
salam kenal juga.. thanks datang melawat ^_^

yuyu::
hug u jugak~ ^_^

golden rose::
salam kenal juga... thanks singgah ^_^

amy syaquena::
thanks sudi datang sini.. salam kenal :)

Ninie Dora said...

ninie singgah sini...

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh leee singgah :)

Nadia Havez said...

ninie::
wah.. thanks ye ^_^ sudi-sudi singgah lagi :D