Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

15 June 2011

Birthday, and Sob!

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

sob~! ok, nangis-nangis sambil kesat hingus. hisy! i tengah excited ni uolls~. first time dapat hadiah birthday.

eh. selama ni tak pernah dapat hadiah birthday ke?

kesian kan? ahaha~ ok, i tipu.

ni, first time LANCOME bagi i hadiah birthday. terkejut i. di pagi hari birthday tu *ye, ye, i tahu birthday i tiga minggu lepas so cerita ni dah basi* dapat mesej Happy Birthday from LANCOME. lepas tu ada mesej suruh ambil hadiah kat Jusco. wahhh... excited!

then, dengan penuh excited, i pun pergi kaunter LANCOME kat Jusco tu and,






taraaa................. presenting my birthday present!







Lancome Miracle Perfumed Body Lotion

ok. ok. i tahu sangat excited lagi-lagi i memang pengguna setia Lancome Miracle since 8 years ago. haa, percaya tak? silalah percaya ^_^

thanks Lancome~! ^_^ err... tapi agak-agak berbaloi ke dapat hadiah gitu je setelah 8 tahun penuh setia dengan Lancome?

haip! sila bersyukur.

^_^ =)~

4 comments:

rohanazainal said...

eh..... bila beday U? I terlepas pandang ke?

so sorry acenad.....

I nyanyi tuk U.....

Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan Nadia Fitri Mohd Havez *betul tak I eja* Allah selamatkan kamu.....

Selamat Ucap Lambat Ulang Tahun ke-24 acenad.. en. imam ta bagi apa-apa dari Sabah? ngee~

Nadia Havez said...

hahahaha.. u ni memang taw.. nk kena geget.. my birthday was on kenduri abang u.. 21 mei... dats y u terlepas pandang sket.. keh3~

ahaha~ siap ada lagu.. so sweet.. toce toce :P

betul dah eja tu.. mohamad je salah.. keh3~

aik, tiba-tiba ada nama imam di situ.. wahaha~

Golden Rose said...

happy belated birthday...tak kisahlah dpt gift lambat pun janji dapat itu yg penting...sejak dah beso ni payah sgt nak dpt hadiah mcm dulu2...bila dapat gift sekarang even pin baju mmg excited la

Nadia Havez said...

golden rose::
kan??? hahahah~ nasib baik masih ada yang bermurah hati bagi hadiah birthday.. wahaha~ dah besar pun nak hadiah lagi kan? hee~

btw, thanks for the wish ^_~