Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

11 June 2012

Bila Suami Isteri Sama-sama Menang Peraduan

:: Bismillahirrahmanirrahim :: 
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

di satu pagi hening, sedang Puan N mengemas kini data untuk mengajar, satu mesej diterima dari seorang sahabat...

"Nadia, tahniah! menang kuiz ATSB.. hehe :P"

"Aaa? seriously?"

Lalu sahabat MMS sesuatu,


klik imej untuk tumbesaran

waa...

macam ku kenal nama pemenang ketiga itu.

dan hei!

nama pemenang kedua tu macam kenal lah!

lalu Puan N pun meng'forward' MMS itu kepada suami beliau, Encik I. lantas Puan N meminta Encik I beli Utusan hari ini, kita frame page ni nanti boleh tunjuk kat anak cucu cicit,

"dulu atuk ngan nenek join kuiz satelit lepas tu sama-sama menang."

ye, sama-sama menang tu tak tahan.

boleh ambil hadiah sama-sama (:

xoxo,
Puan Nadia Havez


2 comments:

aMyErInAiMiE said...

wah rezeki suami isteri!! mmg nampak sgt jodohnye haaaaa

rohanazainal said...

tahniah!!!!! rezeki uolls! huhuhu (: tadi pg ria beli soto. park sblh saga. ingat puan N punya skali kete lain!!!!!