Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

30 November 2012

PD : Baby is moving!

:: Bismillahirrahmanirrahim :: 
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

Subhanallah! What an excited moment. Semalam MC. Bangun pagi dan kaki tak boleh bergerak. Ya Allah rasa kejang seluruh kaki. Tak boleh berpijak kat lantai. Dengan badan panas, blocking nose, sakit tekak. Kepala berdenyut sebelah kanan. Kat dahi, mata, dan belakang leher. Bila sujud, mata macam tertarik ke dalam. Perit rasanya.

Then pergi klinik untuk ambil ubat. Tak berani ambil sembarangan ubat since pregnant ni. Apa-apa hal pun mesti nak consult dengan doktor.

Alang-alang dah pergi klinik minta ubat-ubatan tu, minta sekali untuk buat ultrasound. Lagipun start minggu ke-9 dah boleh scan. Cuma minggu ke-11 ni baru confident nak scan. Baru nampak real, kan?

Kita layan gambar aje lah, ye?


masa ni doktor tengah measure panjang dia. 41.1mm. masih comel sangat



nampak? 11 minggu.



ni macam dia tengah ngadap depan.


Dia sangat aktif kat dalam tu. tak berhenti moving. Tengok video ni,

video

haha kaki yang panjang dan asyik berpusing-pusing aje. seronok pula dia dalam tu.

heartbeat sangat laju. terperanjat first time dengar. kaki duk tunjal-tunjal kantung dia. tapi saya tak terasa lagi. dia masih terlalu comel. kaki belum sampai hehe.


subhanallah. macam tak percaya ada jantung lain dalam ni :)


^_^


2 comments:

ZIEMA said...

Subhanallah comelnya :')
Take care babe.

cik mah said...

bby xreti dok diam mcm mak die...hehehhe