Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

21 January 2010

Kelas dan Pembubaran MPP

MPP? Bubar? Eheuuewww.. selamat menjalani hidup sebagai student biasa wahai nadia fitri! Erkk~ tapi ada satu benda yang sangat tidak puas hati. Walaupun dah jadi student biasa, tapi kenapa terbangun lambat ini hari?? Huuwaaa!!!!!!!!! Sangat tidak suka!!!! Tu la, siapa suruh tidur lepas subuh? Ok, lepas ni, tak mau tido tido dah k! sebenarnya malam semalam sangatlah penat. Baru balik dari Melaka untuk urusan ISLC '10. Sangat gedik bila bagi alasan penat. Kau pernah penat ke nadia? Slap your face. Tak berhenti kerja kot. Lepas satu, satu. Tapi bila tang assignment, hampeh! Saje tangguh tangguh kerja! Alhamdulillah urusan dengan kerajaan negeri sangat mudah. Bak kata Fatin, rasa macam nak kerja kat melaka, kahwin dengan orang melaka dan tinggal di melaka. Ihiuueew! Erkk~ sape-sape yang orang melaka, tolong angkat tangan! Haha! Tak tak tak.. orang mana-mana pun sama je. Yang penting diri kita sendiri.


Mau tunjuk gambar masa hari last sebagai MPP hari tu. kat bilik mesuarat utama, bangunan pentadbiran. huu~ tempat mesyuarat senat diadakan.



Muka monyok. Sangat tak tau bila sunthar snap ini picca.




Bersama Prof T



Barisan mantan MPP. Tunggu time je ni. nak kena announce pembubaran. Ihiks!



Lepas tu kami ramai-ramai pergi makan kat P19. Dengan baju korporat tu. Aih~… mmm… P19 diserang dengan manusia-manusia yang memakai baju korporat UTM.

Ouh, cakap pasal baju korporat, sangat bangga bila melawat UteM semalam. Terserempak dengan Dekan Hal Ehwal Pelajar UteM. Prof Zul puji baju korporat UTM. Wah, ini semua kesan branding dari Dato NC.


p/s: bangga menjadi mahasiswa UTM. Rasa macam nak sambung master pun kat sini. Oh, UTM!


No comments: