Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

07 January 2010

Menyapu Bersih Semuanya

..............................

7 Januari 2010. tiba-tiba sangat rajin mengupload gambar-gambar di office. konon-konon macam menghayati minggu-minggu terakhir di kerusi ini *ceh, padahal kerusi ni selalu berebut dengan izwan. kerusi, nak duduk. bergaduh aje dalam office*. ok, kepada bakal naib presiden aktiviti MPMUTM sesi 2009/2010, selamat mengganti saya, dan bersedialah dengan timbunan aktiviti. thee~ *konon macam ayat menakut-nakutkan*.




kalau my hoT mommY tengok meja anak dia bersepah gini, mesti keluar ayat, "patutlah awak selalu selsema..."





planner baru di tahun baru. colourful, ada rasa macam back to school ;)





erkkk~ apsal tiba-tiba ada benda ni atas meja?



haha cd baru beli. i and engineer tupperware kecewa kerana tidak dijual di speedy jusco taman U *~!@#$%^&*()* lalu esok hari kami memecut kancil kesayangan ke angsana.


kejumpaan itu cd, sangat kesukaan. masuk kereta terus play. ok. play the cd. ok?



6 songs only for this album. tak puas. sangat untung menjadi siti nurhaliza bila ada peminat macam i and engineer tupperware yang confirm-confirm akan beli cd original. untuk siti nurhaliza sahaja, ok. lagu lain, download :D


ade satu lagu yang sangat catchy and the lyric quiet cumil~



jika kau tak datang



sila google sendiri



................................................................................

2 comments:

sharifah nur azwa said...

akak..best x album ct & kd tu??huhu..dlu peminat setia gak..stiap kali kuar album ct kompem bli yg ori..huhu..tp skrg x lg~~ :p

aidaNadia said...

azwa>>

pheww.. tak puas.. ade 6 lagu jekk.. isy~!! tapi bes3!!!