Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

04 January 2010

banyak nak ditulis di tahun baru, tapi...

banyak perkara yang terlintas dan melintas di jalan raya, eh, dalam kepala untuk ditaip serta dirapukan di blog ini sempena tahun baru. tapi kelajuan menaip pada saat ini menunjukkan skalanya tidak sekata. hampir seperenggan baru ditaip, lalu terpaksa meninggalkan laptop dan bergegas mengangkat punggung dari kerusi *maknanya ada tugas lain lah tu*. hah, tengok, sudah ada yang memanggil yang memerlukan punggung diangkat.

maka

apa yang boleh dilakukan, hanya meng'link'kan rapuan untuk hari ni ke belog ini


http://mzakio.blogspot.com


sila baca entri yang latest.

itu sahaja yang hendak dirapukan buat masa ini.



idea untuk menulis lebih santai seperti bersenang-lenang di tepi pantai sudah semakin pudar, rapuh, dan kabur dari pandangan. mengapakah?



semakin banyak bahan ilmiah yang dibaca lately. so, kurang merapu.


sekian.



tapi saya tetap akan merapu




(^_~)v

No comments: