Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

31 December 2009

Selepas Jam 12 Tengahmalam

..................................................

langsung tidak terperasaan hari ni 31 disember 2009. nampak sangat walaupun hari terakhir tahun 2009, tak ada nak bawa apa makna pun. setiap hari sama juga. tak kisahlah tahun apa pun. pengisian dalam setiap hari tu yang berbeza, kan? apa yang significant *ok, sekali lagi campuran bahasa* dengan tahun baru? kalau masuk tahun baru hijriah, baca doa tahun baru dan baca yaasin. kalau tahun masihi? bunga api. ok, ada orang ajak saya tengok bunga api sekejap lagi di *tempat perlu dirahsiakan atas sebab kesihatan*. ya. saya suka tengok bunga api. bukan bermakna saya menyambut itu tahun baru. hanya sebab saya suka tengok bunga api.

lalu maka dengan ini bermulalah tahun baru selepas jam 12 tengahmalam ini. oleh sebab dunia menggunakan sistem kalender tahun masihi, maka dikatakanlah hikayat baru akan bermula pada esok. 1 januari 2010.

apakah hipotesis pada tahun baru? semakin bertambah tahun, semakin berkurang umur.

selamat menghadapi hari tua inchik izwan dan cik risha.

pesanan untuk inchik izwan --> 2010 - 1982 = 28.. wow! 28 wan! takpe2, ilek2... my daddy cool pun kawen ngn hot mommy aku masa umo dia 29.. *wink*

untuk cik risha --> 2010 - 1988 = 22.. terbalikkan sahaja dari nombor-nombor izwan, ok? mak akak kawen masa umo dia 23... lalalala~




23?? err, ibu kahwin masa umo 23...





err... tahun 2010 ni umur saya berapa ye?



adakah...





er....




err.....





2010 - 1987...





23? erkk~ mmm~ erkkk tercekik sekejap..



23 ye?




dari seorang lagi sahabat yang macam masuk air -->
2010 umur nadia 23 tahun. can u imagine at 23 years old, as a girl, u still don't have 'somebody'. hows it is sounds like?

ok.




tak kesah... :P



kak bihah dah umur 24, relax je... lalalala~

tuuuu izwan dah 28... lagi relax...




2010


selamat tengok bunga api.


................................................

No comments: