Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

27 December 2009

AVATAR



baru habis mentengok ini cerita. mm nak kata macam mana ye. story line, ok. action, ok. isi cerita, standard. aaaa... mau juga cari filem yang lain sikit jalan ceritanya tapi masih tidak kejumpaan. jake sully dihantar sebagai spy kat kawasan orang asli (alien) ni yang penuh dengan kekayaan. soul jake masuk dalam jasad alien. then jake jatuh cinta dengan perempuan kat situ. then jake berubah fikiran, memihak kepada kaum alien tu. then terjadilah peperangan antara manusia dan alien. then sorang-sorang mati. tapi in the end mestilah happy ending kan.


masa babak sorang-sorang member mati tu tak setragik dalam titanic. kalau macam dalam titanic tu seriously super duper yummy, eh, seriously touch my heart. eikhh... kalau hayati penuh perasan dan perasaan, boleh menangis you!


tapi action-action dalam filem ni memang best. two thumbs up! memang saspen all the time. buat i rasa macam who0pss!!


lagi 1 nak thumbs up, grafik dia. serius cantique ya amat. nampak macam hutan tu colourful sangat dan buat i rasa nak duduk hutan tu jugak tak mau balik bumi. haha~ ok


kalau la cerita ni ada 3D. lagi bes!


tapi sangat panjang ini cerita, dua jam lebih kottt....


tengah-tengah filem terfikir gak bila cerita ni nak habis. lalalala


...........................................................

6 comments:

sharifah nur azwa said...

best..best..best!!! omatikaya..=D

aidaNadia said...

azwa>>
omaticaya.. akak suka hutan dia.. serius lawaaaaa!! aih~ nk jadikan konsep wedding nnti laa.. hahah!

sharifah nur azwa said...

btul3..hutan dia sgt cntik esp kt eywa tu...wawawa..bley3..wedding in eywa~~~ :p

aidaNadia said...

lgi tak leh blah ble lalu je, tumbuhan dia kluar cahaya.. adoii.. cantiknya!

sang kamen said...

mmg ade 3d lah nad...

aidaNadia said...

mksud aku kt jb ni.. isk3... :(