Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

06 December 2009

Sedih?

Sedih?

Ya, memang saya sedih.

Tapi daddy cool kata,

"Nadia ni, sedih macam mana pun, banyak mana pun masalah, dia tetap happy. Ada je benda yang dia buat nak happykan diri dia."

Huu~ macam tu kah perangai anakmu ini daddy?

Benarkah?

Kalau dah bapak sendiri cakap macam tu, betul lah kot.

Tapi kenapa ada orang cakap lately ni my blog shows my feeling was unstable, something wrong with me.

Mmm, maybe this is the way to make me happy.

Blogging.

Tulis je apa nak tulis.

Tak peduli apa orang nak cakap.

Nak baca, baca. Tak nak baca, sudah. Kasi tutup ini page.

Tak ada orang paksa.

Ok, mahu packing barang. Esok lepas subuh sudah mahu gerak.

Tidur hotel lagi. Lalalala~

Sedih + Sunyi + Bla bla bla bla

Not in the good mood.


....................................................

ok, serius yang ni last. sok lepas subuh dah nak gerak. takde blogging till 17 dec.

sedih lagi.

.....................................................

2 comments:

job said...

成人論壇,080聊天室,080苗栗人,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人電影,成人遊戲,成人文學,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,正妹牆

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室