Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

23 December 2009

Ouhhh.. Panas!

hahhahahaha

opss... behave nadia, behave.. ;)

salam....

hihihihi... wah, nampaknya entri sebelum ni hangat diperkatakan di facebook, dan blog MPP UTM.. wow wee~ sampai saya dikatakan:

profesional la sket nak tulis pape, ni blog rasmi Majlis Perwakilan Mahasiswa UTM! bukan mak bapak ko punya blog.. ntah pape, jd MPM pun emosi taik

woo0oo... ya, saya memang emosi masa tulis entri tu. tapi saya percaya pembaca lain pun setuju yang pemberi respon tu pun nampak emosi, kan? siapa setuju, tekan keyboard. thee~ siap kaitkan mak bapak i you... ouh daddy and mommy, please klik this link and read my post

http://mpputm0809.blogspot.com/


*jangan terperanjat, my daddy and mommy pun baca my blog, ok... oh ayah and ibu, give some response please ya!*

first of all, thanks for giving respon.

2nd, i'm so sorry kalau entry tu macam emo gilerr.... tapi memang emosi kott... ya, salah saya kot kurang dapat kontrol hari ni.. agak meletup..

3rd, janganlah sebut "mak bapak ko punya blog".. tak baik you kaitkan dengan mak bapak i yang tak bersalah kat rumah tu... you pun emo taw..

4th, i bukan nak percikkan api macam ayam percik, just nak membetulkan fakta. lagipun, i tak suka guna bahasa skema sangat. so nampaklah macam blog mpp tu macam 'blog mak bapak' i punya.. sorry again kayh readers! really sorry...

5th, marilah kita bersama-sama menjernihkan keadaan. kepada pihak yang cuba memercikkan api ni, ingatlah, apabila kita membuat sesuatu, Allah akan membalasnya. tak kiralah kita buat baik ke jahat ke.


mmm.. tak mau cakap panjang. apa pun, marilah kita berdoa agar kebenaran akan terbuka. i tak suka tau panas-panas macam ni. biarlah relax aje kan. aman damai. i tengok tadi, fendi pun macam serba-salah nak bercakap dengan i. apa pun, i menulis entri tadi sebab i mpp, bukan sebab i evo, nak menentang pro-m. i hanya nak luahkan rasa i... sorry ya kalau rasa macam saya ni emosi gilerrr...

dah lah. penat hahaha~!

jom kita fokus program..................

international student leaders conference (ISLC '10)
on 19 february 2010 till 27 february 2010

phewww!!! penat3...


..........................


oh ya!! berita panas tadi telah melupakan saya kepada satu benda!!!


HAPPY BIRTHDAY TO MY BLOG!!!


yayayaya~!!! dah setahun umurnya... :D



.......................................


i love to dance zapin lepas balik CEP tu.. hampir tiap hari duk menari..hahah~!


.................................

2 comments:

Anonymous said...

A'ah tahniah cepat update blog ni...lagipon sesi pimpinan baru akan tiba..mungkin anda sepatutnya menunjukkan ciri2 anda sbg pemimpin kpd junior2 yg bakal naik...Nampak sgt anda masih kepartian walaupon dalam satu organisasi..Maafla...UTM Mantap..tapi Mahasiswanya masih Blum Sedar..Jgn Pemimpin Mahasiswa yg memburukkan keadaan mahasiswa lagi sudah..Istighfar byk2...

aidaNadia said...

mm.. nmpaknya ada misunderstanding di sini.. tak apalah, apa2 pun, thanks ya...