Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

08 December 2009

Seorang Kawan Lama yang Baik Hati

....................

satu ketika dulu (lama dulu).....

G : saya rasa macam kita tak boleh lah. saya takut kecewakan awak. so sebelum kita lebih jauh, baik kita stop kat sini. baru dua hari, kan...

F : awak serius?

G : ya, saya serius. saya takut kecewakan awak.

F : ok lah kalau macam tu. sebab saya pun dapat rasa macam kita tak suit.

G : baguslah awak faham. saya harap satu hari nanti awak jumpa somebody yang betul-betul suit dengan awak.

F : saya pun harap awak jumpa Mr. Right awak.

G : thanks. kita kawan macam biasa?

F : ya, kita kawan.

and now he really find somebody suits him well. congrats my fren! suka tengok korang berdua taw.. auwww~! dia cantik, kamu handsome. yayayaya~ hope both you live happily ever after.. muaaachhhss~!!


:D

suka tengok kwn2 bahagia...

6 comments:

kirani+mia said...

baiknye akak,huhuhu...
nk jd cam akak jgk la..hehheee
so,akak single la skunk ne?

aidaNadia said...

kirani+mia>>
huhuu untuk apa teruskan kalau kita tau kita akan menghancurkan hati dia jugak 1day... better jadi kawan je, akak rasa itu lebih baik dari kita terus seksa diri dia n kita.. nasib baik dia pun rasa benda yang sama.. but if he not feel d same thing, camne? u gonna hurt somebody's heart more... tapi, kebenaran tu lebih baik walaupun pahit...

single ke tak eh, akk pun tak tau nak cakap camne... i love someone, but i dunno if he still love me or not.. that is my real status...

muhammad syafiq said...

status kita sama laa.. :)

aidaNadia said...

syafiq>>
really?? muahaha~ ;)

syafiq salim said...

baek sungguh akak kepada seorng bernama shahira havez

aidaNadia said...

syafiq>>
tq..