Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

07 February 2010

Ibu suruh kahwin tahun depan, how?

sebab terlalu kerinduan sama hot mummy, maka al-kisah hatta, saya menelefon hot mummy petang semalam. hot mummy baru pulang dari kenduri kahwin anak kak faridah *siapa kak faridah tu saya pun tak tau.. wuwuwuu... betul la pakcik fendi kata, orang KL tak kenal orang sekeliling. cait!*

makanya
*berapa banyak maka sekarang*, saya dengan penuh kenakalan menembak hot mummy,

saya: anak puan sovia deni bila pulak nak kahwin?

hot mummy: oh, dia tu, tahun depan kena kahwin dah...

auwww!! see people.. my hot mummy suruh kahwin tahun depan...

tak baik menderhaka kat ibu taw.

masuk neraka.

kan?

i teruskan lagi kenakalan i..

saya: oh, kenapa anak puan kena kahwin tahun depan? dia dah ada calon ke?

hot mummy: dia dah gatal sangat, suruh aje lah dia kahwin.

auww sekali lagi! i gatal ke?

bahahahaha~ oh my mummy, i didn't pay all your sacrifice yet, how can i leave you by marrying somebody? i want to make you happy first...

tapi kalau ibu suruh kahwin tahun depan, i kena lah dengar cakap ibu... kan...
*berkata dengan penuh rasa patuh kepada ibu bapa* ibu dah tak sabar nak timang menantu la tu. eh, terima menantu. hee~ sangat gatal.. auww!

8 comments:

Aqma eUcaLypTus GurL said...

ini bermakna anda kena kawen.. itu satu perintah... Tak baik derhaka tau... hikhikhik... :P

aidaNadia said...

aqma>>
cane?? calon pun takde.. aih~!

LeaQistina said...

salam...

cyg, i nk quote ayat u

"tapi kalau ibu suruh kahwin tahun depan, i kena lah dengar cakap ibu... kan... *berkata dengan penuh rasa patuh kepada ibu bapa* ibu dah tak sabar nak timang menantu la tu. eh, terima menantu. hee~ sangat gatal.. auww!"

nape mcm blh diragui ek? ibu u yg nak menantu ke atau ....

wahahah~ tp i prefer jwpn yg dot dot dot tu.. keh3~

p/s: mis u all :D

aidaNadia said...

lea qistina>>
ape yg u ragu2kan.. wahahaha~~~

urmm!!! mis u to0!!!!!!!!!

Muhammad Zaki Omar said...

jom kita tolong nadia wat majlis dia kat dsi huhu..mesti meriah haha..

aidaNadia said...

zaki>>
waaa!!! ada support dari presiden.. ni yang tambah berkobar-kobar ni.. tapi.. tolong carikan calon.. boleh? hee~

Aqma eUcaLypTus GurL said...

bagi saya list calon bagaimana yg anda mahu kan.. boleh di pertimbang kan.... hihihi... kawen olok-olok bley tak??

aidaNadia said...

aqma>>
saya tak ada list yang saya boleh short list kan.. tapi yang pasti dia mesti hebat dan mampu menawan hati saya! hahaha~