Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

09 October 2010

Nasib Kita, Bukan Semua Sama...

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::


hari demi hari, minggu demi minggu, bulan demi bulan, ceh, apsal madah lebih ni? ahaa~ tak putus-putus jemputan member-member yang dah mula melangkah ke alam lain. errr.. maksud i alam pertunangan dan alam perkahwinan. hampir tiap minggu juga la ada jemputan. nampak sangat sekarang ni dah musim mereka-meriki yang segenerasi dengan i punya turn. yang luar generasi tu, i tak mau komen.

esok, angkasawan negara punya turn. seorang handsome, seorang sweet, padan :)

bila pergi jemputan kenduri yang kat sini, duduk dengan member-member, tiba-tiba keluar cerita yang si A dah nak bertunang bulan depan.

pergi kenduri yang dekat sinun pula, dengar cerita si F dah nak menikah.

duduk bersembang dengan member yang ni pulak, eh, si H menikah malam ni!

wah, pantas sungguh rakan-rakanku ini menamatkan zaman bujang trang tang tang mereka.

kita tak boleh nak jangka what happen to us in the future. dulu sibuk bercinta dengan si Z, tup-tup menikah dengan si Y.

si W nak mengorat si N. tapi tak dapat-dapat. tiba-tiba dengar cerita dia dah nak bertunang dengan si S.

eh, kau tak tahu ke yang si D dah ada seorang anak? laa~ ada juga sahabat-sahabat yang dah ada anak dah pun. layan facebook, selak-selak gambar, laaa~ betul dia dah ada anak.

tahniahlah untuk sahabat-sahabat yang bakal mengikat tali pertunangan atau memeterai janji pernikahan. semoga u olls~ bahagia sampai bila-bila. suka tengok korang korang korang yang dah nak pergi alam yang lebih mencabar tu. insyaAllah, i akan cuba penuhi setiap jemputan yang ada, ok?

hujung tahun ni, insyaAllah jadi pengapit pula. orang kata, kalau dah jadi pengapit, maknanya turn pengapit tu, tak lama dah.

ye ke?

belum cukup ilmu lagi lorr~


(p/s: u olls~ buat kenduri, jangan tetiba ada meja khas untuk 'adorable bachelor' pulak -_-" muahahahahaha~)

^_^v peace!

3 comments:

Indra Putra Asrar said...

kalu ade rezki insyaAllah smpai lah mase nya untuk Si N.F.H plak...hehe

rohanazainal said...

hahaha.. nadia.. make sure next year ad orang masuk minang.. sure lah!!! huhuhu..

Nadia Havez said...

belong::
hahaha~ make sure time tu belong kena balik malaysia ^_^

ana::
amin.. insyaAllah :)