Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

31 July 2010

Dik, student beratur kat sana.

Bismillahirrahmanirrahim~

malam tadi, ada majlis solat hajat kat sekolah eno wutta wutta. convent bukit nanas (CBN). ihix. sepatutnya majlis start jam 6.00 petang. tapi i kan kerja kan. so, lambat sikitlah kot.

hot mommY dah gerak dulu dengan member dia. i keluar office tepat jam 5.20petang. hari hujan. bila dah hujan, of the courselah jalan jam. -_-" oh, kalau tak jam, bukan KL namanya, ok?

sampai setiawangsa, fetch up cik siti, sebab katanya dia pun mahu meng'follow'. kat situ je dah pukul 6.00 petang.

sampai rumah 6.25, fetch eno wutta wutta. tak sampat naik rumah pun seyh. hoh, pergi solat hajat dengan baju gi kerja tu. terus ke CBN.

kat sini kaki dah start bengkak. kereta manual, jalan jam. sabar. i cuba selami perasaan orang yang hari-hari tempuh jam untuk pergi kerja. so, sila bersyukur, nadia! anda ke tempat kerja boleh drive 80-120km/j.

sampai CBN dalam 7.30malam. dah nak masuk waktu maghrib. 2 jam dalam perjalanan! macam KL ke Melaka. padahal CBN tu baru 10minit dari rumah.

maghrib, yaasin, isya', solat hajat.

then jamuan makan.

heheh. i dan siti cari tempat nak beratur ambil makanan kat mana. tiba-tiba ada someone tegur, cikgu sekolah tu i guess,

"dik, student beratur kat sini..."

err..

kami (i dan siti) memegang handbag di tangan, i berjubah, siti berbaju kurung, adakah gaya kami masih seperti student.

kami tersenyum dan berkata,
"kami bukan student"

"oh, bukan student ke? ingatkan student.."

hah.

masih muda rupanya kami ni. boleh jadi student sekolah menengah walaupun dah 6tahun tinggalkan bangku sekolah menengah. hahah!

(^_^)v

4 comments:

nuruddin | Ray said...

mungkinkah student Sekolah Orang-Orang Tua???
i guess so...hak hak... :P

acepa weet said...

hahaha.ade gaye2 student ka

Aqma eUcaLypTus GurL said...

wah. awet muda tuh. kalo ct tuh caya lah jugak. kalo nadia.. ermmm.. hehehe. jgn mare yek.. :P

Nadia Havez said...

ray>>
hahahaha.. dengkiii~

acepa>>
ade ade ade.. hahaha

aqma>>
hahaha haah.. ct boleh laa.. kalau nadia, tak kot.. muka tua lah.. hahah~