Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

19 September 2010

Siapa nak Konvo?

:: Bismillahirrahmanirrahim :: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::


bila u olls~ tengok gambar-gambar kat bawah ni, u olls~ rasa konpius tak? siapa yang nak konvo ni ye sebenarnya?




engineer tupperware.
tahun 2.
Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia-Polimer) (B. Eng. (Chem.-Polymer))




perancang-terancang.
tahun 4.
Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah (B.URP)


tak apa lah. bagi peluang adik-adik ni merasa dulu. kot la 'pinjam jubah i' ni menambah semangat diorang untuk habiskan degree dengan cemerlang gemilang dan terbilang.

kan?

UTM, tunggu i jumaat ni, ok?

insyaAllah...

p/s: thanks to engineer tupperware yang dengan rela hati, jiwa dan raga sanggup beratur panjang, demi mengambil jubah konvo kakakmu yang terchenta ini.
auww!
terharu.



=)~

8 comments:

aMyErInAiMiE said...

ko konvo gk?bf ku juge~ tp die 28 ptg.baru nk g rehearsal 23 ni.klu x kte dh leh jmpe sane..skudai kn?

Nadia Havez said...

aimie::
rehearsal 24sept. tak tau la kot ATMA rehearsal hari lain... eh, dia ATMA kan? yup, skudai.. :)

kata kila said...

gudluck ye:)

aLya said...

selamat berkonVo k. nadia :-)

rohanazainal said...

wahh.. na grade da die.. jgn lupe bwk souvenier dr UTN tuk i k.. hahaha..

Nadia Havez said...

kata kila::
uhueww~ macam nak amik exam lak.. tQ.. :)

Nadia Havez said...

alya::
thanks.. :) bunga? hahahahaha ^_^

Nadia Havez said...

ana::
hihihihi~ nak souvenir cane tu.. apa yg menarik kt JB.. huk3~