Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

12 November 2010

Anda malas nak masak? Perlukan makanan?

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

ecehh~ tiba-tiba blog i sekarang ni bertukar macam blog promotion pula ya? eheh. tak apa. i suka. sebab blog i kan, so suka hati i nak letak apa dan i tak kecilkan skop blog ni kepada hal tertentu sahaja. as long i nak kongsi apa yang terlintas dalam kepala i untuk u olls~ readers. eheh, macamlah blog i ni glamer macam belog hanis zalikha ke, ben ke, zara ke, yang boleh nak buat-buat promotion pulak.

my friend ada provide service untuk deliver makanan either lunch or dinner. ala-ala mcD delivery. you call, and they will deliver the meal to you. but..... bukanlah u call now then 30 minutes after that you boleh dapat your meal.

mereka provide makanan berlauk dengan harga yang sangat affordable. untuk 3 orang makan, hanya RM8. menarik tak?

kalau rasa malas nak keluar makan masa office lunch hour tu, u olls~ boleh lah order, then they will deliver it to your office.

oh oh, my friend ada yang dah cuba. dia cakap sangaaaatttt sedap. aih, my friend yang pandai masak ni pun boleh komen sangat sedap kan....

1 fine day i pun nak try juga. tengoklah next week ke.

for more info, u olls~ boleh klik this link

DNZ Food Service

khusus untuk kawasan ampang, keramat, kg. pandan dan sekitarnya.

lain-lain info u olls~ boleh tengoklah ye ^_^

3 comments:

Anonymous said...

hu3..mcm y di implemnt kt google group kalau xsilap...jimat masa,jimat wang,jimat tenaga....xde masalh pkerja msuk lmbat, then increase produktiviti =)

-en bayau-

mahira oya said...

promo baek punya ya..

farah adila said...

wahhahha...gile promote kan nyah..bagus!
heee..

sila order berbaloi baloi...lunch or dinner...satu family boleh makan...hee