Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

11 November 2010

Cardigan ^_^

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

yay!!! cardigan labuh yang konon i nak bawak pergi jumpa bakal mak mertua tapi tak pun tu dah sampai! ahahah. yesss... memang labuh hokay~ i sukaaaaaa....

colour light grey. yaa.. memang melebihi paras punggung. tersangat amatlah suka. jenis kain dia pun bukan yang melekat kat badan. memang suka lah. hehe.

oh, i nak promote satu kedai kat Wangsa Walk Mall. baju-baju yang dia jual, sangatlah sesuai untuk muslimah. i mean, dia tak adalah highlight dia butik muslimah, tapi apa yang dia jual tu, sesuai untuk mereka yang menutup aurat.

sebab blaus dia labuh melepasi punggung, jubah yang banyak-banyak style pun sangat banyak dan banyak saiz, pilih saja. baju kurung, baju kurung moden, semua cantik-cantik yuuu~

yang penting...

harga sangat affordable. i teringin satu jubah moden kat situ harga RM90.00. oh, i belum pernah jumpa lagi harga jubah yang cantik-cantik (bukan jubah kosong semata) yang harga below than RM100.

ke u olls~ ada pernah jumpa? i je yang ketinggalan zaman tak tau ni?

kedai dia dekat aras 1. errr... satu lantai dengan POPULAR dan FOS. i pun tak tau aras macam mana sebab wangsa walk ni macam banyak tangga dan bertangga-tangga.

nama kedai tu PEACE. u olls~ carilah dekat aras tu. memang banyak butik kan aras tu.

bulan depan i nak beli jubah yang lawa tu. nak bawa jumpa bakal mak mertua juga. hahahaha.

^_~v

7 comments:

rohanazainal said...

sila tunjuk..
saya mahu jugak satu!

Anonymous said...

sejuk mata bakal ibu mertua tgk bakal menantu sopan menutup aurat =)

kt kdai tu ada pakaian muslimin x? nga cari jubah.
y ada sume da kecik2

-bayau-

:: Tengku Kudin :: said...

jom nnt teman kn aku..heh3x....(^-^)

Nadia Havez said...

ana::
nanti kita hang out ke sana, i tunjuk kayh!

bayau::
eheh.. sorii~ tu kedai for ladies only ^_^

nanaQ::
ahaha.. ko nk beli baju tuk nang kah? ^_^

mier@merr said...

mana? mana?

mahira oya said...

bestnya dpt jmpe bakal mak mertua..good luck k..hee

Nadia Havez said...

kak mira::
mai KL meh.. lalalala~ ^_^

mahira_oya::
eheh.. lambat lagi.. but apa pun, thanks :)