Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

10 November 2010

Photographer is needed!

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

hye u olls~! *sila baca dengan penuh excited* eheh. macam ceria je bunyi suara i kan? eh eh, suara i yang u olls~ bayangkan.. hehe..

berbalik kepada entri lepas,

konon nak jumpa bakal ibu mertua padahal tak pun semua tu kontobesi bahahaha~,

i dapat banyak feedback via comments and YM's. thanks ya gurls sebab sudi kongsi dengan i. eheh. kita nantikan kedatangan cardigan itu by post.

ni ada few list yg i rasa shantekk~ u olls~ boleh lah membeli-belah di sini ya! *silap hari bulan shopping complex boleh tutup. orang ramai beli onlineee je.*

http://www.ladiesfash.blogspot.com/

http://batikvalley.blogspot.com/

http://www.cottonon.com/my

eheh. u olls~ boleh lah cuba try test tengok ya. eheh :)


ok, back to the title.

ya, people's out there, siapa yang berminat nak jadi photographer???

cuz i do really need a photographer for a.... a... ehem.. adalah satu majlis yang memerlukan photographer. i don't need a professional one. amatur saja. becuz ni 'macam kerja amal' la. hahaha~ sebab bukannya nak gambar yang cantik yang amat macam pro-photographers out there yang memang amik gambar pakej ribu ribu dan gambar yang memang tremendously outstanding + superb! i ada kamera, but i tak reti nak amik which angle and which direction to shoot, plus lighting and blablabla... as long gambar tu nampak hidup kalau kita tengok. sebab i kalau amik gambar, sure parkinson sikit. eheh!

so kepada sesiapa yang rasa nak test power, bagi tau i kayh! i need it before 19 November 2010! help me please readers...

the majlis will be held on 21st Nov 2010. ihih~ malu i nak mintak tolong free pulak kan. ada ke orang yang sudi jadi photographer without any payment sob3~ i just nak gambar biasa-biasa saja. uhuu~

ok, mau stat kerjaan..

^_~

2 comments:

rohanazainal said...

hahaha.. majlis apakah itu?

Nadia Havez said...

lalalalalalalala... haahhahahaha my besfren's wedding ^_^