Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

30 May 2010

Menulis Tanpa Hati

Bismillahirrahmanirrahim~

rasa nak menulis. tapi bila jari-jari dah ada atas keyboard, segala macam idea hilang.. (-_-")

menulis tanpa perasaan, kita takkan dapat jiwai apa yang kita tulis. jadi apa yang nak disampaikan, tak tersampai, dan tak natural. nampak kaku, aaaaa tak tersampai lah, senang ceritanya.

so, kesimpulannya, tak payah menulis lah kan.

tapi asal nak log out je blogspot ni, terasa nak log in balik. tapi bila dah log in, tak tertaip.

tapi apsal macam dah few few baris ni?

mm.. jap eh, i macam dah terjumpa mood nak menaip.

hehe
:D

2 comments:

cik senah said...

sameeeeeeeeeee! saya pernah camtu gak. so faham sangat2! tuh yang ade entry sampah banyak kat dalam blog saya -_-"

Nadia Havez said...

cik senah>>
haa~ tau takpe cik senah~ hilang phew phew phew~ ni pun salah satu entry hampas (-_-")