Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

21 May 2010

Selamat Mengulangi Hari Kelahiran :)



Bismillahirrahmanirrahim

Wah! hari ni dimulakan dengan keceriaan. bahaha~! selamat mengulangi *bukan repeat semester uh~* hari kelahiran, errr... tarikh kelahiran.

umur dirahsiakan.

eh, tak. ok, umur i genap 23 tahun dah.

23?

tua sangat dah eh?

sebabnya, last 2 weeks, masa naik LRT, terserempak dengan seorang budak sekolah yang corak kainnya macam kukenal. i tegur budak itu,
"adik, sekolah teknik gombak, ye?"

adik tu pun jawab, "iye..."

i pun bersoal jawab tentang nama-nama cikgu yang masih lekat dalam kepala i nih. alhamdulillah, masih ramai cikgu yang i kenal ada kat sana. setelah penat bersoal-jawab macam budak tu kena soal siasat di balai polis, budak itu pun bertanya,

"akak batch bila???"

mmm.. i jawab dengan senyuman termanis, "SPM 2004, 3rd batch sekolah teknik gombak"

budak tu buat muka terperanjat, "oh!!"

err.. sekarang 2010... 2004, dah 6tahun lepas... OMG! dah 6tahun ke? aaa... tapi proses kira-kira i masih mantap.. heee~

masa umur h0T mummY genap 23 tahun, hot mummY dah kahwin dengan daddy co0L..

i?

belum kahwin lagi :D

gatal.

hot mummY kata, kerja dulu. jangan nak menggatal sekarang ni. maka, sebagai anak yang patuh kepada perintah ibu dan bapa, i pun jawab, "baikkkk".

happy birthday Nadia!!

and to my big bro, lovely bro, muhammad ikhsan putra *tua 22jam dari i*.

Happy Birthday!

2 comments:

[ EA ] said...

nadiaaa!! hepi bufday cayang!! nadia da tuaa! heheh..enjoy every single moment kay :)

Nadia Havez said...

elia>>
ecehh.. tengs cayang.. mentang2 dia lambat agi.. hahaha~ nak adiahhhh~~ haha