Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

20 October 2012

PD : Nausea dah start

:: Bismillahirrahmanirrahim :: 
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

5 weeks, 4 days

I guess rasa loya dah mula start dengan laju. dah terasa nak muntah, kepala berat sangat, rasa nak tidur sahaja sepanjang hari! but sorry, i got to work today. oh, please. i really can't stand with this.

orang pesan, "jangan kerja teruk-teruk sangat awal-awal ni. jaga diri"

tapi tapi tapi lagi nak berhenti ni lagi banyak kerja kena settle.

rasa macam nak tinggalkan aje semua kerja ni dan terus berhenti. leave it to people here. itu perasaan sekarang.

tapi tak baguslah kan, nak berhenti tapi buat hal. bad reputation.. tak mahu lah macam tu kan?

dan rasanya sekarang ni tekak dah makin mengada-ngada. lauk semalam tak mahu makan. nak yang fresh panas-panas. yang sejuk-sejuk tu mampu dipandang aje.

so sayang, duduk diam-diam dalam tu. i know you have a very rapid progress for each hour. so, enjoy your 'vacation' in my womb ya?

i love you.



always in my handbag



2 comments:

Abu Nafisah Putri said...

pergh, kalau belajar balik development of 'sayang' dalam tu jadi pening kepala... -__-'

Boo said...

Assalamualaikum...
sila banyak bersabar ye puan.
biasalah tu, dugaan masa mengandung!

*keep smile