Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

25 September 2009

Pukul 4 pagi

apa yang akan anda lakukan sekiranya anda terjaga di awal pagi? dan anda cuba melelapkan mata semula tapi tak boleh lelap-lelap?


.

.

.

.

.

.

.

solat tahajud, hajat, taubat?

.

.

.

baca quran?

.

.

.

.

.

then, blogging?

.

.

.

.

tunggu subuh sambil skodeng jiran sebelah buat apa?
.

.

.

.

.

.

kacau orang kesayangan anda yang masih nyenyak tidur dengan texted beliau setiap minit?

.

.

.

.

.

tengok siri nur kasih yang melambak dalam laptop?

.

.

.

.

tengok muka adik-adik anda yang sedang nyenyak tidur?

.

.

.

.

.

.

.

ouhh.... suara bilal di masjid al-akram sudah menyeru-nyeru di pagi jumaat yang hening ini...


update: today tengok wayang ngan cousin golongan senior.. me, engineer tupperware, indra-bakal-doktor-yang-nak-fly-to-egypt-this-wednesday, and rizwan-budak-alam-shah-yang-konon-konon-jadi-lawyer-or-arkitek

urmmm... adik-adik saya... sorang bakal engineer, sorang bakal doktor, saya? erkk... haha *apa kau belajar kat UTM tuh nadia?*

hari sabtu? my cousin from indonesia will be here! can't wait to meet her. dah 8tahun woo tak jumpa...
kak wenny, if u read this blog, please don't forget, cd ketika cinta bertasbih ya sis!

---> dah azan tu, gi solat

chiow~! (^_^)v

2 comments:

crywolf said...

wah..siape dak alam shah tu..
kenal x si semak syakirin al syaidi..
huhu

aidaNadia said...

crywolf>>
hurmm.. si semak syakirin al syaidi tuh batch bila yang? ur batch kah?? cuz my cousin ni bawu nak amik pmr tahun ni.. theee~!