Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

08 September 2009

Weekend, Happening and Pening~!

ok. ni entri yang ke-301. tak sangka dah menaip sebanyak ni. heh~!

saya rasa macam dah banyak hari tak hadir ke kelas. entah. tak tahu ke mana saya pergi. bukan ada kat bilik pun. *pusing pusing*. wah, ayat skema sekali lagi nampaknya nadia fitri~!

err... ada beberapa gambar yang teringin di upload tapi tak dapat transfer gambar ke laptop. hoh! saya baru mengformat laptop dan perisian SE PC Suite tu tak suit dengan laptop i... isk isk isk...

setelah sekian lama lagi berkurun tambah berjanggut tidak dapat mentengok wayang, saya akhirnya berjaya mentengok wayang hari sabtu lalu. final destination 4. saya boleh bagi 5 bintang dari 5 bintang. saya sangat takut mentengok ini cerita. saspen~!

err.. saya mau out. mau cari mood.

(-_-") tidur swing swing..

2 comments:

Kudin said...

nad..sme hare..aku rase lame daa aku xg kelas..
rindu kt fakulti..keh3x..

aidaNadia said...

Kudin>>
tu rr sal.. lagi bulan puasa lagi buat hal.. lagi burukkan kdaan, aku tak gi test tadi.. gila rrr.. mati aku cenggini...