Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

20 September 2009

Siapa kata tiada orang berhari raya di KL?

salam aidilfitri semua!!!! yay!! hari ni suda raya raya raya~!!

heh, saje nak kongsi skit pengalaman orang kl berhari raya.

ramai kata, kl mesti lengang masa aidilfitri. yelah, smua orang balik kampung. huu~ sape kata? pagi tadi, lepas solat subuh, i... *i? oppss, dengan hot mommY sebenarnya* masak gulai kuah lontong kat dapur sambil mengejutkan engineer tupperware bangun subuh. amat susah mengejutkan engineer itu pada pagi ni maybe sebab dia penat mensetelkan hal kemas rumah malam tadi. sampai pukul 5 pagi. *clap clap syabbbaassss inspektor sahaabbb*.

tunggu budak-budak ni mandi kemain lama, heh, i pun tercongok tunggu. aisy! pukul 8 pagi keluar rumah, pergi solat raya.

errmm.. biasanya kalau keluar rumah pukul 8 tu, ok lagi, belum berapa ramai. tapiii... tahun ni, ramai bebenor kat masjid tu. heh, nyesal tak bawak fon. kalau tak, leh amik gambar *alasan gilerr....*. maka dengan penuh comel dan buat muka ayu nya sambil memakai baju yang amat cantik, kami bertiga pun terus ke kawasan parking lot kat area-area belakang. kami solat di luar tu! dengan gerimis yang menitik bak titisan bla bla bla~ nasib baik tak ujan lebat kottt....

ok lah.. nak pergi berhari raya. sejak ada baby ni, i asyik jadi driver jekk.. tak bergaji lak tu.. takpe2.. ujung bulan i claim gaji~! yay~!

SALAM AIDILFITRI~!!!

No comments: