Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

26 January 2011

New Environment, New Spirit?

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

sedih lak bila baca entri dari cik rohana zainal ni.

sob sob sob~~~ starting from last monday, i dah masuk office baru. hoh, rasanya macam pindah jauh pula dari office lama. padahal, baru 3-4 blok je dari office lama. oh oh, kami tak guna istilah office lama, office baru bagai. tempat lama i bertapak dulu tu adalah HQ untuk GeoInfo Services Sdn. Bhd. dan tempat i duduk sekarang ni, SO (Satellite Office) for GeoInfo Sevices Sdn. Bhd.

dah duduk sini for few days, baru i perasan, i the only girl, eh, woman in here. yelah, department telematik dengan training je kat sini. telematik dah confirm semua lelaki. training department? i sajoh. menunggu semua orang pindah betul-betul. masa tu barulah ada 2-3 orang perempuan lain. 2, 3 je? tak boleh gossiping macam kat HQ dulu lor. -_-"

mula rasa macam seronok. pindah department, boss baru, environment baru, rakan sekerja baru, tapi now rasa macam sedih pula. sejak duduk SO ni, tiap-tiap hari mesti berulang juga ke HQ. sebenarnya ada je kerja nak kena buat, tu yang kena balik juga sekejap ke HQ. sambil tu singgah sekejap lah jumpa cik ana dan cik aida. gelak-gelak sekejap, lepas tu baru balik SO semula. itu pun, mesti cik ana dan cik aida tarik, "laa, tak payah balik dulu..."

sedih pulak...

tak apalah, yang penting, kerja mestilah ikhlas, dan usaha yang bersungguh-sungguh. lagi beberapa hari nak tukar department ni, makin banyak pula kerja rasanya. semuanya macam terkejar-kejar, tapi sempat pula update blog kan? memang nak kena sekeh.

oh ya, i hutang upload gambar pergi site. tapi i tak boleh lah upload gambar sampel data kami ye. tu hak company. gambar suasana sajoh lah. :) nanti i upload.

taa darls~ till meet you then ^_^

3 comments:

ziema said...

chaiyok2 nadia!!!! :)

rohanazainal said...

sob sob sob~

sedey juga baca entry anda.. lalala.....

na ikot U laa duduk SO..

ada kerja kosong cleaner or wat air tuk uolllls tak kat sana?

btw, chill nanadidiaa~

sampai jumpa nanty~

Nadia Havez said...

jimat::
fusyyy~~~ sedang berusaha dengan jaya :P

ana::
ada ada ada!! tukang buat air ngn vacuum carpet.. hahaha~