Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

20 January 2011

Short Update?

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::

can i say this as a short update? tak tahulah entri ni bakal jadi short ke long kan. baca aje lah ye? huahuahua~

yarghh~! it sounds like yay! and arggh!... killing two birds with one stone. i mean, happy sound and stress sound hehe.

got lot of activities. macam busy, macam tak. tapi yang pasti, this week, lepas isya' je terus tidur. berapa banyak missed calls and messages i got when i woke up in the morning hee~ sorry inchik, al-phenat :)

ya, since last week, masuk hutan. masuk ladang. masuk kebun. dulu masa ambil sarjana muda remote sensing ni, tak ada lah terfikir sampai masuk hutan siap bawa parang nak tebas semak-samun bagai. tapi sejak kerja ni, i suka! sebab memang rasa feel buat kerja, dan i puas dengan hasil yang i dapat walaupun memang penat. i tak pernah terfikir akan naik ranger, jalan tepi gaung, jurang, jalan tanah merah, risiko harimau, ular dan yang seangkatan dengannya. tapi setakat ni, we olls~ kena kejar dengan anjing sajoh~ hihi~ tak apa, i ada team yang sangat dipercayai!

cerita lebih pasal turun site ni, next entri lah ye? dah lama tak buat entri bergambar. tunggu gambar tu one of my team transfer dalam komputer dulu, ok?

then, setelah 7 bulan bekerja, i have to move. i kena pindah department. before this i was in geospatial department, under project. but now, i ditarik to other department effectively 1st february. tadi balik office kejap lepas habis site, tengok-tengok, my PC dah kena cabut wayar-wayarnya, my workplace dah kena kemas. esok kot i kena move to another office. huu~ siapa boleh tolong angkat PC i? ngee~

ok, kata short update kan? later i sambung lagi. after everything yang messy ni dah kemas.

till meet you then!

daaa~~ ^_^

No comments: