Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

23 January 2011

Status : Confirmed!

:: Bismillahirrahmanirrahim ::
:: In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful ::



oh my~~~~ sangatlah sangat sangat sangat sukaaa~!!! know what, i dah 10 tahun tak balik kampung and alhamdulillah got a chance to going back to hometown!!!

dah lama tak balik kampung beraya. hah, sekarang uolls~ tak boleh kata i tak balik kampung untuk beraya ye...

suka...

tahun lepas i tak apply cuti pun untuk raya. terima aje cuti yang ada. but sorry boss, tahun ni i kena apply cuti seminggu. since last year i berkorban jiwa dan raga tak cuti raya kan? hihi~

suka...

kalau uolls~ nak kirim apa-apa, sila kumpul duit dari sekarang ye. ada masa, i beli kan. itu pun kalau tak over berat luggage. weee...

sangat excited oh, orang kampung jauh ni. hahaha~ sorry ye kawan-kawan. almaklumlah uolls~ ni perasaan orang dah 10 tahun tak balik kampung. maafkan i ye :)

ni pun ada kesempatan balik sebab harga tiket RM28 saje uolls~ mana i tak teruja. terus weolls~ satu family decide balik kampung raya ni.

so, insyaAllah i will not be in Malaysia for this hari raya aidilfitri ya frensss...

suka... ^_^

7 comments:

ziema said...

fuh... nak kirim jugak ni!!!
tggu september baru i decide ok :)

Nadia Havez said...

jimat::
yang, september i dah nak balik malaysia balik dah.. wee~

Indra Putra Bin Asrar said...

balik indon ke kklong...ceh...xpat r raya skali...xnk balik mesia r camni

diLL said...

fuiyooo! nk ikut!

Nadia Havez said...

belong::
alololo jgnla cmtu.. erkk~ belong cuti 2 bulan kan... haaa... bulan puasa kan ada... :)

diLL::
jom~ meh rr masuk lam beg :P

Indra Putra Bin Asrar said...

bulan pose xpat duit raye...nk gak merasa gaki org dah bekerja...hehe

Nadia Havez said...

belong::
hahahha.. kklong bagi duit raya in advance :P