Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

03 July 2009

Keterujaan ber'shopink' dan keseronokan menghabiskan duit penaja

menghabiskan sisa shopink untuk engineer tupperware dan eno wutta wutta pada hari sabtu (27jun2009) lalu. seronok betul mereka menghabiskan duit 'penaja' mereka *iaitu kakak mereka yang terchenta ini*. lokasi pilihan, macam biasa, jusco AU2. heh, suka bebenor budak bertiga ni pergi Jusco ye!
pemergian kami bertiga dihantar oleh uncle-teksi-yang-baik-hati-telan-baki-duit-i-30sen *heh, 30sen pun kau nak berkira kah nadia? halalkan sudey..*


suka tengok eno wutta wutta dalam ini picca. model sambilan di hadapan jusco. takde tempat lain nak sho0t.



gambar penaja perlu ada sekeping dua. kalau tak, no sponsor!


mata kedua-dua budak itu sudah bling bling apabila ternampak perkataan itu. -J-U-S-C-O-


engineer tupperware: oh, my darling dynamo.
eno wutta wutta: wutta heaven was dat?
penaja: aiseh, nak cium dynamo tu pun agak-agak...~



belilah kao attack untuk cucian yang lebih suci, murni, bersih, wangi, harum, menawan *ok, ok, stop iklan sabun cuci kain*



iklan cermin *kenapa budak perempuan suka ambil gambar depan cermin ya? soalan kepada diri sendiri.*



semua kena ada dua. sebab dua orang duduk UTM. nampak macam sikit tapi semua yang dalam troli tu berjumlah RM 150.00 ++ *tak apa eno, hari ni kaklong belanja kita. no hal! kata engineer tupperware kepada eno wutta wutta dengan megahnya.*



macam cantik je kan packing lepas shopink. secantik duit yang terbang melayang-layang.



wah, lepas jadi model sabun cuci kain, jadi model t-shirt lah pulak.



keterujaan engineer tupperware memeriksa kandungan polimer dalam baju itu.


promoter jusco berwajah baru.



gambar penghargaan kepada pihak penaja.

jumlah keseluruhan shopink pada hari itu adalah dekat 200++. wah, sangat beruntung jika ada penaja yang sangat murah hati *ceh, puji diri sendirikah ini? syuuuuuhh!*.


engineer tupperware: prinsip hidup kaklong, 'duit bukan boleh bawa mati. rezeki dari Allah itu akan sentiasa ada. tak perlu risau.' sebab tu lah kaklong tak kaya-kaya.
eno wutta wutta: kaklong yang comel lagi cantik serta baik hati, belanja eno waffle! eno nak peanut dengan chocolate!
penaja: huissshhh... *sambil garu tudung*

[the end]
~

5 comments:

PERANCANG said...

salam..emm mgkin im bulih pkirkan balik utk anto resume..kalu 22 bulih?hahahaha

aidaNadia said...

PERANCANG>>
dua2? wah.. sangat tamak kamu ini...

amza said...

Best nya life u all. Jeles uncle.

aidaNadia said...

amza>>
lorr..
kok apa yg dijeleskn wahai uncle?

Anonymous said...

sengal tul akak ku ini larhhh..agagaga...cess!