Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

23 July 2009

My Piramid dah sampai!!!

wah! teruja yang teramat sangat2!!! tengah duduk ngadap laptop, tiba-tiba pakcik staf HEP datang ofis mpp.
"nadia fitri ada?"
then saya pun pergilah jumpa pakcik itu. kat tangan pakcik tu ade bungkusan



ni la bungkusan kat tangan pakcik tu. saya dah macam dapat agak apa dalam bungkusan tu.




lepas mensign-sign, saya pun duduk semula ke meja. buka bungkusan...




taraaaa... dis is the parcel... :)




and.. here you are... the pyramids from egypt!!




cantik!! i love dis!! thanks al damanhuri!! tapi ana nak piramid yang original kat mesir tu!!!
ana letak piramid-piramid ni kat opis ana kayh!

thaaannnkkkkk yyyoouuuu!!!!!!
teruja nak pergi mesir ni!


best best best!! jom gi mesir!

2 comments:

PERANCANG said...

nk ikut g Dubai? Im jadi datuk bandar sne...

aidaNadia said...

dubai?? tak mo2.. nak mesir :D