Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

02 November 2009

A bla bla bla~~


okeh people. saya sudah mengkorbankan appointment saya ke HUKM pada ini hari (2 november 2009) semata-mata untuk ini.

saya telah mengkorbankan masa tidur saya untuk ini.

saya telah mengkorbankan waktu makan saya untuk ini.

saya telah mengkorbankan... heh berapa banyak korban daaa~~ kau nak grad ke tak nak nadia? huihhh.. kalau tak mawu grad, tak payah buat final year project.. wakaki...~~

yaa~ sudah siap sampai chapter 2! chapter 3 kena edit sikit. then finish PSM1!! yaaa... cuti ni kena kerja kuat untuk develop the system. yay!!

saya mau grad.. cepat cepat cepat.. saya mau sambung master pulak. cepat cepat cepat~ :P

kawen nak?? erkk~~ elia kata,

Ali r.a meriwayatkan bahawa Rasulullah SAW pernah bersabda :

"Jangan melengah-lengahkan tiga perkara iaitu:

1.Solat-apabila telah masuk waktunya

2. Pengkebumian mayat- apabila jenazah sudah siap dan

3. Perkahwinan seorang wanita- apabila sudah ditemui jodohnya."


heh, kau gatal eh nadia. part ni kau laju aje... gugugu~ takde takde... mau cepat dapat degree~ :P


(P/S: gilerr kena tipu dengan saya... tak mungkin kott tajuk projek saya sepanjang itu. tapi kalau dipanjangkan abbvr. nye memang sepanjang itu laa~~ in short, 'A Web-based DBMS for NOAA AVHRR Data from FKSG Receiver'. simple je.. kott...)

3 comments:

madborn said...

cyapkan leklok ye kak psm tue...hehe

[ EA ] said...

kawen cpt2! sementara lia ada kat semenanjung ni..hehehe

p/s: misss u laaa dear! :)

aidaNadia said...

madborn>>
ye ye ye~~ suda ciap~~

lia>>
erkk.. tunggu lia kawen dulu.. hahaha~~
wuwuwu miss u to0 dear... apsal susah sangat nak nampak kamu skarang.. sob3