Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

10 November 2009

Ya, saya boleh tersenyum~

tu laa~ i dah kata dah...

i don't need your caring or romantic sense

i just need you, be with me, even for a while~~ *for a while pun takpe asalkan dapat for a while pun cukuplah*

confirm demam boleh sihat.

ngada rr ko nadia~

dah dah~~ gi buat kerja..

duk tersengih, berjangkit ngan zulsengih~ oopss sorry zul ;)



oraitt~ saje nak bagitau ni:-

hargailah ianya selagi ada...

*ouh mommy and daddy, i miss u... nak kena balik ke ek?*


dan hargailah sesuatu yang menghargai kita...

*thanks for this happiness, do appreciate me, and i will show my appreciation sampai u tak tau nak cakap apa dah, hanya mampu mengangguk bila i ajak tengok wayang ramai-ramai.. erk? apa kaitan?*



ok, mau fikir mana mau cari duit.

ke boleh jatuh dari langit macam dalam cerita cloudy with a chance of meatball *tapi i nak duit jatuh dari langit, bukan hamburger, jelly and etc. tapi sedap gak dapat makan free, kan. wee~!*

yaa~

2 comments:

shikin said...

ok dah lame tak drop comment kat page akk. tuh la cane nak cari duit!!!! nak bli hp lg!!! T_____T tsk tsk. *cry me a river*

aidaNadia said...

shikin>>
jom kita cipta machine macam lam citer cloudy with a chance of meatball... hahaha~! gila kentang bila duit mencurah-curah jatuh dari langit.. kah kah kah~! ;)