Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

11 November 2009

Pisau Cukur wee~!!


takleh blah betol bila terlalu ramai yang suggest i untuk tengok ini filem. i pon tak faham apa yang menarik sangat. siyes. jadi i sangat excited *teruja* untuk menonton cerita ini. setelah sebulan berpuasa di bulan ramadhan, eh eh, setelah lebih sebulan tidak mentengok wayang.

yaa~ first of all semasa dinner tadi, orang kesayangan kami semua told me *apehal ayat kau tunggang langgang macam kena langgar ini?*, "esoklah kita tengok wayang, ok?"

saya dengan mata shining-shining macam ada emas depan mata, "alright! hari tu ada janji nak tengok sekali dengan zulsengih kan?"
*zul, aku menggunakan nama kau sekali lagi di sini, harap maklum. oh yaaa zulsengih pun ade blog. sila cari link 'Zulkipli Yusof' di sidebar kanan itu ya tuan-tuan dan puan-puan*

dan family knk dan shrek pun akan bergabung esok *hanya orang-orang konvo43 yang memahami knk dan shrek~*.

bukan i: nanti awak tengoklah decidelah cerita apa, tengok kat mana. apa-apa hal nanti inform saya.

erkk.. penat den menggoogle, tengok kat MBO U Mall, Tebrau and City Square. adeihh malas lak nak pergi jejauh. tengok MBO U Mall. erkk.. macam takde cerita best. text member-member lain, tanya pendapat. dengan bantuan encik google, akhirnya i decided,
yaaa lepas tu tengok trailer and sinopsisnya, yaaa mungkin tak tersalah pilih untuk di tengok beramai-ramai.

jom jom jom~~~~~

2 comments:

mier@merr said...

yela2....korang je la paham...

haha...ayat mantan2 bengan sebab xpaham..kakaka...

oi2..sape shrek??

aidaNadia said...

mier@merr>>
ahhahaha~ jeles la tuh jeles laaa.. bahahah~! shrek... haaa~ biarkan ianya menjadi misteri..

haa cepat teka.. cepatttt....