Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

30 November 2009

Holla Malaysia!!

holla malaysia!!

i'm updating my blog from abu dhabi international airport. now is 10.56pm waktu abu dhabi. tengah tunggu transit ke kuala lumpur at 0245H. and insyaAllah will be arrived KLIA at 1400H waktu Malaysia. heh, berjalan-jalan ni, jam tangan asyik bertukar waktu je. abu dhabi, london, and paris. jam handphone je still waktu malaysia. senang. yaa, kebosanan tunggu nak boarding lebih kurang 3jam lagi. jalan-jalan dalam ni pun bukan ada apa. mahal kot harga barang. konon je duty free.

hee banyak cerita and gambar yang nak di upload sepanjang pengembaraan di london, cambridge, oxford and paris. nantikan ceritanya, day by day. Alhamdulillah, saya sudah sedikit recover dari 'sakit' before depart hari tu. rasa macam tak nak balik malaysia. hahaha ok, then. nanti sampai rumah, saya cerita panjang lagi.


(^_^)v

No comments: