Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

13 November 2009

My Pierre Cardin!

pasal filem pisau cukur, i suggest u all tengok sesama ladies.. yaaa my gucci... sebab masa i tengok dengan my pierre cardin semalam, macam tak berapa suit dengan dia, kot. heh~! i like faqir in that film. like the style. even gigi besi, he such bersungguh-sungguh nak dapatkan bella. plus, dia hargai setiap peluang yang ada depan mata. ouh, he so sweetttt~!!! berikut senarai kesweetan beliau~

1. bella macam tak berapa suka faqir, yela.. bella kan nak orang kaya macam datuk hisham tu. faqir tak de la act macam mendesak. he stay cool. wah, i like his attitude!

2. then, dia tak putus asa ajak bella for a date *i like this too!*.

3. bila bella ajak dia jadi dancing partner, he try to be a good friend, a good partner to her. ouh, how sweet he is.

4. and he is pretending to be bella's fiance semata-mata nak bella dapat masa tambahan untuk praktis tarian tu. ouh, sangat sweet sebab walaupun dia tahu dia bukan pilihan bella, tapi dia nak tengok orang kesayangan dia bahagia. very sweet!!

5. then, masa bella kecewa lepas kena kutuk-kutuk dengan kakak datuk hisham, dia takde la nak ambik kesempatan atas kekeruhan hubungan tu. tapi dia pertahankan bella depan kakak datuk hisham. and dia yang bagitau datuk hisham kat mana bella menyorok. aih! walaupun dia tahu dia sayangkan bella, tapi dia tetap hormat pendirian bella. he stay co0l beb! really sweet!

6. dia berjaya mencairkan hati bella dengan ke'cool'an dia. he is really cool, really sweet. bella akhirnya sedar yang duit bukan penentu kebahagiaan. cinta bukan kerana duit.

7. ahh~ i like them while they were dancing. soooooo sweettttt... ada gaya naughty faqir yang buat i berkata, "OMG! i love it! hah!"... OMG! i am talking too much bout faqir.

ouhh.. sebab seriously deeply truly, i like his style. attitude yang very cool, gila rr! i jatuh chenta sama faqir. eh eh eh~ salah salah salah.. hee *sorry my pierre cardin~ hee~* OMG!! serius! jatuh cinta dengan faqir!


here he is! gigi besi!


err~


ouhh i setia taw, my pierre cardin.. xoxo my dior~

v(^.^)(^_~)v



5 comments:

mier@merr said...

oi2..bukan faqir ke???


sgt sweet okeh citer ni..

si intan gado2 ngan ari pon sweet..hihik.....

sang kamen said...

http://tontonfilem.blogspot.com/2009/11/pisau-cukur2009-best-gila.html << try this link... ade ulasan yg menarik tentang pisau cukur.. terutama tentang aaron aziz betul ker??

aidaNadia said...

kak merr>>
bahaha~!! ya ya.. faqir.. typing error~

sang kamen>>
haa~ yup! n aku pun menjerit.. OMG! how romantic aaron aziz dat tyme.. gilerr rr! hahaha~!! i lyk! ;)

mier@merr said...

byk la kamu nye typo....

berkoyan-koyan nama dia lam ni sume jd fariq..haha

aidaNadia said...

ahahah~ suda2.. suda dibtolkan.. hik3.. sorri my diane von furstenberg~ uhueew~! panas..~!