Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

02 November 2009

Selalu List Ketegangan, ni List Kesyukuran Pulak kayh!

huuu~ sebenarnya dah ramai kan yang buat senarai kesyukuran kat page masing-masing. saya pernah ditag dulu untuk buat senarai kesyukuran, tapi masa tu macam belum terfikir nak letak apa. now saya nak buat jugaklah. hee~~ the topper the list, the rasa the macam bersyukur sangat-sangat~~~ alhamdulillah~~


--> akhirnya, PSM 1 sudah siap... yay!! dengan bantuan kak pija yang cumil, and Puan Shaparas and Mr Firdaus Harun.. aiyakk.. thanks for all the guidance.. tunggu PSM 2 pulak heh~ ;)


--> walaupun bizi tahap petala ke-48, orang kesayangan kami semua tetap tak lupa i... i love this.. *clap clap clap* kasi siap itu design cepat-cepat kayh, then i nak balas dendam.. muahahaha~~ *gelak jahat*


--> perjalanan ke UK macam mula bercahaya... thumbs up to budak kecik yang memang sangat kuat dan tabah pikul tugas nih..~


--> air cond kereta saya sudah ok. sekarang ni kalau masuk kereta, menggigil pulak. takpe takpe. latihan untuk ke UK. erkk?


--> tu je kottt setakat ni... yang lain tu general~~ bersyukur sebab masih hidup dengan normal...

~A.L.H.A.M.D.U.L.I.L.L.A.H~


No comments: